3 Ay Ödemesiz Anında Kredi Veren Bankalar

3 Ay Ödemesiz Anında Kredi Veren Bankalar

3 Ay Ödemesiz Anında Kredi veren banka var mı? Son zamanlarda pek çok banka üç ay geri ödemesiz krediler veriyor.

Özellikle Pandemi döneminde bu tarz kredilere ciddi anlamda ihtiyaç duymuştuk, sonunda sesimiz duyuldu ve üç ay ödemesiz krediler verilmeye başlandı. Sizlerde bu içerikte sadece 3 dakikalık bir başvuru ile nasıl 50 bin liraya kadar kredi alabileceğinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

3 Ay Ödemesiz Anında Kredi Nakit Kredi Veren Bankalar

İlk olarak anında krediden kastımızın ne olduğundan bahsetmek istiyoruz. Anında kredi, bankaların adınıza tanımlayan ve ön onay alınmış olan kredilerdir. Çünkü bankalarda bulunan algoritmalar, sizin adınıza çıkabilecek maksimum krediyi, mevcut gelir ve kredi notu profiliniz aracılığıyla belirlemiştir.  Peki hangi bankalar hızlıca bu krediyi verir?

  • Yapı Kredi Bankası
  • Türkiye İş Bnakası
  • ING Bankası
  • TEB
  • Şeker Bankası
  • Garanti Bankası

Yukarıda da görmüş olduğunuz üzere,

“3 Ay Ödemesiz Anında Kredi veren bankaların tamamı özel bankalardır.”

Bu bankaların güttüğü kar politikası, kamu bankalarına nazaran azımsanmayacak kadar fazladır bu yüzden kamu bankaları bu tarz krediler çıkarmaz. Yukarıda da görmüş olduğunuz üzere, anında kredi veren yaklaşık olarak 6 banka bulunmaktadır, peki bu bankalar bu kredileri verirken hangi evrakları talep etmektedir?

Anında Kredi Almak İçin Gerekli Evraklar

Hızlı bir şekilde kredi almak isteyenlerin herhangi bir şekilde belge vermesine gerek yoktur, zira bankalar tarafından krediniz önceden onaylandığı için, böyle bir işleme gerek kalmaz. Örneğin, siz bankanın kredi kartı ürününü kullanıyorsanız veya daha önce kredi kullanıp ödemişseniz veya şu an ödüyorsanız, bu şu anlama gelmektedir; sizin bankada bir kredi notunuz ve kredi limitiniz mevcuttur.

Bu limit, şuanki borçluluk durumunuza göre değişir, eğer şu an herhangi bir borcunuz yoksa ve kredi notunuz iyiyse aylık gelirinizin yarısı kadar taksit ödeyebileceğiniz bir kredi ürünü alabileceğiniz anlamına gelir bu. Yani sonuç olarak 3 Ay Ödemesiz Anında Kredi veren bankalara herhangi bir evrak götürmeniz gerekmez.

3 Ay Ödemesiz Anında Kredi Almak İçin Yanıma Hangi Belgeleri Almalıyım?

Kredinizi almak için yanınıza neredeyse her bankacılık işleminde lazım olan temel evrakları götürmeniz gerekecek.

  • Kimlik kartınız ya da nüfus cüzdanınız
  • Maaş müşterisi iseniz, herhangi bir belge götürmeniz gerekmez, fakat maaş müşterisi değilseniz, maaş bordrosu gerekmektedir.
  • Bir adet ödenmiş fatura, veya otomatik ödeme talimatı

Bu üç belgenin yanınızda olması yeterli olacaktır. Bunların dışında kredi almak için herhangi bir belge talebi olmamaktadır.  Peki ya kredi notu?

3 Ay Ödemesiz Anında Kredi için Kredi Notu

Bankaların hepsi kredi notuna bakmaktadır. Çünkü kredi notu, sizin nasıl bir borç ödeyicisi olduğunuzu ölçer. Kredi notunun puanları vardır, 0-1900 arası şeklinde. 1900 en iyi puan, 0 en kötü puandır. 0 puanın bir diğer adı da kara listedir. Kredi notu 0’a düşenler kara listeye girer ve bir daha beş yıl boyunca banka kredisi veya kredi kartı kullanamaz. Eğer kredi notunuz 1900 ise, bu durumda herhangi bir krediler ürününden ne kadar yararlanabileceğinizi ölçmek için aylık gelirinizin yarısını, krediyi alacağınız vade sayısı ile çarpın. Çıkan sonuç kredinin toplam maksimum maliyetini gösterir. Yani aylık geliriniz 6 bin lira ise ve 10 yıl vadeli bir konut kredisi almak istiyorsanız, bu durumda 3 bin X 120 ay = 360 bin TL geri ödemeli bir kredi kullanabilirsiniz demek olur bu.

 Anında Kredi Veren Şirketler

Bazı şirketler tıpkı bankalar gibi krediler verebiliyor. Fakat yasal olarak bir para alım satımı söz konusu değil. Daha çok size belirli bir mülk alarak bu işe aracılık ediyor, borcunuz varsa kapatıyor, çekinizi kırıyor veya size ev araba alarak borç veriyor. Peki bu şirketler hangileri?

  • Kredi Hazır
  • Nakit Adresi
  • Misyon Kredi
  • Akçe Finans Merkezi
  • Alternatif Kredi

Yukarıda bahsi geçen kurumlar, tıpkı bankalar gibi kredi ürünleri sunabilen şirketlerdir. Fakat şunu söylemekte de fayda var ki, bu şirketlerle herhangi bir tanışıklığımız veya bağımız yoktur, bu içerikte yer alma sebepleri de sponsorluk değildir. Bu nedenle dolandırılmamak ve para kaybetmemek için herhangi bir ön ödeme yapmamanızı önerir ve hiçbirinde yapılacak işlemlerden sorumlu olmadığımızı beyan ederiz.

Anında Kredi Veren Şirketler Nasıl Çalışır

Aslında sistem çok basittir. Diyelim ki tüccarsınız, elinizde 6 ay sonra vadesi gelecek bir çek var, fakat sizin paraya acil ihtiyacınız var. Bu durumda yapılacak şey, çeki bu şirketlere kırdırmak olabilir. Bu şirketler genelde bunu yüksek oranlardan sağlarlar. Örneğin çekinizde yazan tutar 100 bin lira ise, size 70 bin lira gibi bir ödeme yaparlar. Bu şekilde 6 ay sonra bozulacak çeki şimdiden hemen alıverirsiniz. Şirkette bu işlemden 30 bin lira kazanır.