Akbank 3 Farklı Pozisyonda Yönetici Adaylarını Arıyor!

Akbank 3 Farklı Pozisyonda Yönetici Adaylarını Arıyor!

Akbank tarafından 3 farklı pozisyon için yönetici adaylarının arandığı duyuruldu. Alım yapılacak pozisyonların sırasıyla “İşe Alım Yöneticisi”, “Bireysel Kredi Kartları Yöneticisi” ve “KOBİ Bankacılığı Pazarlama Yöneticisi” olduğu belirtildi.

İşe Alım Yöneticisi Görev ve Sorumlulukları

Banka tarafından yayımlanan ilana göre “İşe Alım Yöneticisi” olarak görev alacak olan personellerin sorumluluklarının başında işe alım süreçleri bulunmaktadır. Personeller, yüksek hacimli ve hızlı tempolu işe alım süreçlerinin başından sonuna sorumlu olmaktadır. Kurum içerisinde iş ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini belirlemek görevleri arasındadır. Bu ihtiyaçların belirlenmesi için ilgili ekipler ile daima iş birliği içerisinde olurlar.

Akbank İşe Alım Yöneticisi Başvuru Şartları

Akbank İşe Alım Yöneticisi pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Üniversite mezunu olmak
  • İşe alım süreçlerinde en az 5 yıl deneyim sahibi olmak (aday araştırma & görüşme & teklif & preboarding)
  • Yeni jenerasyon teknolojileri takip etmek ve trendleri bilmek
  • Çok iyi derecede İngilizce bilmek

Bireysel Kredi Kartları Pazarlama Yöneticisi Görev ve Sorumlulukları

Bireysel Kredi Kartları Pazarlama Yöneticisi olarak banka içerisinde yer alan personellerin görev ve sorumlulukları aşağıdaki gibidir:

  1. Pazarı ve rekabeti düzenli olarak takip etmek ve oluşan trendlere göre kredi kartı ile ilgili raporları, stratejileri oluşturmak.
  2. Ciro ve kart kullanımını arttırıcı kampanya faaliyetlerini uçtan uca yönetmek, kampanya ve iletişim sonuçlarını ölçmek ve değerlendirmesini yapmak.
  3. Ödeme Sistemlerinin dijitalleşme sürecinde, müşteri deneyimini iyileştirmek ve geliri artıracak çalışmalar yapmak.
  4. Ödeme Sistemleri dünyasını ilgilendiren yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini sağlamak.
  5. Kredi kartı markalarının 360 derece pazarlama iletişimlerinin oluşturulmasını sağlamak ve takibini yapmak.

Bireysel Kredi Kartları Pazarlama Yöneticisi Başvuru Şartları

Akbank Bireysel Kredi Kartları Pazarlama Yöneticisi pozisyonu için başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Kredi Kartı Pazarlama, Portföy, Marka/Pazar Ortaklıkları ve/veya Ödeme Sistemleri alanında en az 5 yıllık iş deneyimine sahip olmak
  • Raporlama ve analiz araçlarına hakim olmak (BO / Basic SAS / İleri derece Excel)
  • Çok iyi derecede İngilizce bilmek

KOBİ Bankacılığı Pazarlama Yöneticisi Görev ve Sorumlulukları

KOBİ Bankacılığı Pazarlama Yöneticisi olarak banka içerisinde yer alan personellerin görev ve sorumlulukları aşağıdaki gibidir:

  1. KOBİ kredi portföyünün geliştirilmesine yönelik anahtar göstergeleri belirlemek ve bankanın büyümesine yönelik uygun hedef kitle ve kanalları tespit etmek.
  2. Bankanın ihtiyaç duyulan analizlerini yapmak.
  3. Ekonomik, sektörel, politik ve diğer ilgili gelişmelerin kredi portföylerine olan etkilerini değerlendiren analizler yapmak ve öneriler geliştirilmesine katkı sağlamak.
  4. Kanal, segment ve ürün bazında potansiyel alanların ve yeni iş fırsatlarının tespit edilmesini ve gerekli aksiyonların alınmasından sorumlu olmak.
  5. Banka üst yönetimi, iş ortakları ve banka içi ekipler için gerekli analiz, sunum ve raporların oluşturulmasını sağlamak.
  6. KOBİ Bankacılığı alanındaki performansın takibini sağlamak ve banka üst yönetimine, iş ortaklarına ve banka içi ekipler için gerekli olan bilgilendirmeyi yapmak.
  7. Pazarlama planlarını oluşturmak ve ürünlerin kampanya yönetiminden sorumlu olmak.
  8. Sektör araştırmaları yapmak ve yeni trendleri takip etmek.

KOBİ Bankacılığı Pazarlama Yöneticisi Başvuru Şartları

KOBİ Bankacılığı Pazarlama Yöneticisi pozisyonu için başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • KOBİ Bankacılığı alanında en az 5 yıl tecrübeye sahip olmak.
  • BO ve Microsoft Office programlarına hakim olmak.
  • Tercihen SQL ve Qlick Sense bilmek.
  • Çok iyi derecede İngilizce bilmek.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Akbank tarafından yayımlanan “İşe Alım Yöneticisi”, “Bireysel Kredi Kartları Pazarlama Yöneticisi” ve “KOBİ Bankacılığı Yöneticisi” pozisyonları için son başvuru tarihi belirlenmemiştir. Başvuru yapmak isteyen kişiler, aşağıdaki linkler üzerinden özgeçmişlerini bankaya iletebilmektedir.

  • https://www.linkedin.com/jobs/view/2871374176/
  • https://www.linkedin.com/jobs/view/2873168288/
  • https://www.linkedin.com/jobs/view/2873127771/