Akbank BT Sistem Odası Yetkilisi Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Akbank, banka personel alımları yapacağını duyurarak, bünyesinde görevlendireceği BT Sistem Odası Yetkilisi alım ilanı yayımladı.

Akbank’ın Kocaeli Gebze’de yer alan şubelerinde, BT Sistem Odaları Yönetimi Güvenlik ekibinde, Bilgi İşlem departmanı bünyesinde, çalışma şekli sürekli tam zamanlı, pozisyon seviyesi uzman yardımcısı olarak görevlendireceği BT Sistem Odası Yetkilisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından ilanda duyurulan başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

BT Sistem Odası Yetkilisi İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Akbank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, ilgili bölümlerden en az ön lisans mezunu olması, güvenlik alanında en az 2 senelik deneyime sahip olması, tercihen temel fiziksel güvenlik eğitimleri konusunda sertifika sahibi olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiye iş imkanı tanıyan Akbank’ın BT Sistem Odası Yetkilisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, iyi düzeyde bilgisayar kullanabiliyor olması, Microsoft Office uygulamalarında bilgi sahibi olması, vardiyalı çalışmak için istekli olması gerekiyor.

BT Sistem Odası Yetkilisi İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

Akbank tarafından yayımlanan BT Sistem Odası Yetkilisi alım ilanına, en az 2 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarını taşıyan tüm adaylar en geç 27 Ekim 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link aracılığıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-bt-sistem-odasi-yetkilisi-2133475