Akbank Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı Alımı Yapacak!

Akbank bünyesinde istihdam edeceği Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Akbank’ın İstanbul’da ve Kocaeli’de bulunan şubelerinde, Müşteri Hizmetleri departmanında, sürekli tam zamanlı olarak, uzman yardımcısı pozisyonunda görevlendireceği Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı ilanına başvuru yapacak adayların, banka tarafından belirlenen başvuru şartlarını taşıması gerekiyor.

Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Bu doğrultuda Akbank’ın Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı ilanına başvuracak adayların üniversitelerin önlisans ya da lisans bölümlerinden mezun olması, minimum 2 sene bankacılık sektöründe portföy yönetimi, saha, gişe ve benzeri alanlarda deneyiminin bulunması, analitik düşünme yeteneğine sahip olması, müşteri odaklı olması gerekiyor.

Ayrıca ilana başvuru gerçekleştirecek adayların, ikna yeteneğine sahip olması, iletişim becerilerinin kuvvetli olması, İstanbul Anadolu Yakası, İzmit ya da Gebze’de ikamet ediyor olması, tercihen SPK Düzey 1 lisansına sahip olması, erkek adayları için askerlik hizmetini tamamlamış ya da minimum 2 sene tecil ettirmiş olması gerekiyor.

İş Tanımı 

Akbank bünyesinde Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı olarak görevlendireceği personelden saha yerine Gebze Bankacılık Merkezi’nden portföy yönetimini gerçekleştirmesini, birebir segment ve potansiyel bireysel müşterileri telefonla arayarak mevduat ve yatırım hizmeti vermesini, müşterileri mevduat ve yatırım ürünleri hakkında bilgilendirmesini ve bu ürünlerin telefonda satışını yapmasını istemektedir.

Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Akbank tarafından yayımlanan ilana en az 2 sene tecrübesi bulunan ve bankanın belirlediği şartları taşıyan tüm adaylar en geç 19 Mart 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen link üzerinden başvurularını yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-cagri-merkezi-birebir-musteri-uzmani-1964478