Akbank Deneyimli Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Arıyor!

Akbank Deneyimli Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Arıyor!
Akbank Deneyimli Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Arıyor!

Akbank tarafından yayımlanan banka iş ilanına göre en az 5 yıl deneyimli “Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi” aranıyor. Dolayısıyla iş başvurusu yapacak olan adaylarda ilk olarak iş deneyimlerine dikkat edilecek. Ek olarak adayların sahip olduğu yetenekler, beceriler, referansları ve geçmiş iş tecrübeleri dikkat edilen alanlar olarak yer alacak.

Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Ne İş Yapar?

Bankalar, “Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi” pozisyonunda çalışacak personellere de ihtiyaç duymaktadır. Çünkü müşteriler ile banka arasındaki dijital köprüyü bu kişiler kurmaktadır. Personeller müşterilerin her birini proje olarak görür ve bu projeleri bankaya iletmek, farklı ekiplerin uyumlu bir şekilde proje üzerine çalışmasını sağlamakla görevlidir. Üstelik bu projeleri günün sonunda satışa döndürmelidir.

Yani bir Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi, hem saha içerisinde hem de kurum içerisindeki tüm müşteri ihtiyaçlarını bilmek, bu ihtiyaçları yönetmek ve kontrol etmek, ihtiyaçları karşılamak adına çözüm yolları üretmekle görevlidir. Dolayısıyla banka personel alımı yaparken dikkat edilen ilk beceri problem çözme becerileridir.

Akbank Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Başvuru Şartları

Pozisyon için başvuru yapacak olan adayların öncelikle belli bir iş deneyimine sahip olması gerekiyor. Akbank, başvuru sahiplerinin en az 5 yıl çalışma deneyimine sahip olmasını istiyor. Adaylarda aranan diğer şartlar arasında aşağıdaki özellikler yer alıyor:

  • Üniversitelerin örgün eğitim veren 4 yıllık iktisadi ve işletme bölümlerinden mezun olmak
  • Yönetici unvanı alabilmek için 5 yıllık iş tecrübesine sahip olmak
  • SPK ve SEGEM belgelerine sahip olmak
  • Kurumsal Müşteri İlişkileri Yönetimi alanında başarılı ve deneyimli olmak
  • Müşteri odaklı çalışmak
  • Çözüm odaklı olmak
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak
  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmak

Bu niteliklere sahip ve başvurusu kabul edilen adayların İstanbul’da (Beşiktaş şubeleri) görevlendirilecektir. Dolayısıyla başvuru yapmak isteyen kişilerin İstanbul’da ikamet etmesi ya da ikamet edebilecek düzeyde olması gerekli.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Akbank Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi pozisyonu için son başvuru tarihi 1 Haziran 2021 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar adaylar aşağıdaki link aracılığıyla özgeçmişlerini bankaya iletebilmektedir.

Akbank Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi başvuru linki

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-t-a-s-kurumsal-musteri-iliskileri-yoneticisi-2602122