Akbank Dijital Bankacılık Pazarlama Yönetici Yardımcısı Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyerek bünyesinde istihdam etmek üzere banka personel alımları yapan Akbank, Dijital Bankacılık Pazarlama Yönetici Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu.

Banka personel alımları yaparak çok sayıda kişiyi bünyesinde istihdam eden Akbank’ın finans departmanında, çalışma şekli sürekli ve tam zamanlı, pozisyon seviyesi uzman olarak görevlendireceği Dijital Bankacılık Pazarlama Yönetici Yardımcısı ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların, Akbank’ın ilanında belirttiği başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Dijital Bankacılık Pazarlama Yönetici Yardımcısı İlanı Başvuru Şartları

Akbank tarafından yayımlanan banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuruda bulunacak adayların, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması, pazarlama alanında en az 3 senelik deneyime sahip olması, analitik yönünün güçlü olması, rakamlardan sonuçlar elde ederek aksiyon önerileri getirebilecek olması gerekiyor.

Ayrıca Akbank’ın Dijital Bankacılık Pazarlama Yönetici Yardımcısı ilanına başvuru yapacak olan adayların ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, yeni teknolojileri ve pazarlama trendlerini takip ediyor olması, söz konusu trendleri uygun ürün ya da kampanya ile faaliyete alabilecek olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Dijital Bankacılık Pazarlama Yönetici Yardımcısı İlanın Kimler Başvurabilir?

Akbank tarafından yayımlanan Dijital Bankacılık Pazarlama Yönetici Yardımcısı ilanına, en az 3 senelik tecrübesi bulunan adaylar ve bankanın belirttiği başvuru şartlarına uyum sağlayan tüm adaylar, en geç 03 Nisan 2018 tarihine kadar aşağıda verilen link vasıtasıyla başvurularını gerçekleştirebiler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-dijital-bankacilik-pazarlama-yonetici-yardimcisi-2012751