Akbank Dünya Caz Günü İçin Konser Düzenleyecek

Akbank Sanat tarafından “Dünya Caz Günü” kapsamında özel etkinlik düzenlenecek. Sanatçıların canlı performanslarını sosyal medya hesapları aracılığıyla sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanan banka, 3 adet caz konseri düzenleyecek.

Kontrbasçı Ozan Musluoğlu’nun “My Best Friends Are Vocalists” albümüne incelikli bir selam gönderdiği tuşlu çalgılar ve vokalde Eylül Ergül, davul ve vokalde ise Çağla Karaali’nin yer aldığı trio projesi ile birlikte davulcu Mehmet İkiz’in elektronik sesler ile hibrit çalışması IKIZ 4/4 (Chill Set) sanatseverlere sunulacak. Ek olarak piyanist Selen Gülün’ün yakın dönem albümlerine piyano ve synthesizerlar üzerinden yeni okumalar getirdiği performansı yayımlanacak. Tüm bu etkinlikler 30 Nisan 2020 günü Akbank Sanat Instagram hesabı üzerinden canlı yayınla sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

2 Oda 1 Caz Konsepti

Akbank Sanat tarafından gerçekleştirilecek olan “2 Oda 1 Caz” konseptli etkinlikte pek çok sanatçı yer alacak. Müzisyenlerden dansçılara, ressamlardan sanatçılara pek çok kişi konuk olacak. Etkinlik içerisinde sanatseverler için farklı pek çok sürpriz olacak.

Uluslararası Caz Günü konserlerinin yayım listesi ise şu şekilde:

  • Ozan Musluoğlu Trio Saat: 15.00
  • IKIZ 4/4 (Chill Set) Saat: 17.00
  • Selen Gülün Saat: 20.00