Akbank Gişe Yetkilisi Alımı Yapıyor!

1948 yılında kurulan banka, pamuk üreticileri için finansal ihtiyaçları karşılamak adına kurulmuştu. Türkiye’nin özel sermayeli bankalarından biri olan Akbank, “Dünyanın En Değerli 500 Bankası” içerisinde 6 kez yer alarak Türkiye’yi temsil etmiş ve Türkiye’nin en değerli bankası olmuştur.

Banka en büyük özel sermayeli banka olarak da bilinmektedir. Bankanın müşteri profili oldukça çeşitlidir. Çünkü hem yurt içi hem de yurt dışı olmak üzere toplamda 11 bin 189 adet şubesi bulunmaktadır. Her yıl karını belli bir oranda arttıran bankanın 2018 Eylül verilerine göre büyümesi yüzde 110 oranında gerçekleşmiştir.

Akbank gibi oldukça sayılan ve tercih edilen, Türkiye’de ismi bilinen, güvenilir bir bankada çalışmak her bankacının hayalidir. Bu hayale ortak olmak isteyen personeller banka tarafından verilen ilanları takip etmekte ve açık pozisyonları değerlendirmek istemektedir. Banka, 7 Kasım 2019 tarihinde yayımlamış olduğu ilan ile İstanbul’un Avrupa ve Asya kıtasında gişe yetkilisi memuru aradığını açıklamıştır.

Kimler Başvurabilir?

Banka İstanbul ilinde çalışmak üzere Avrupa ve Asya kıtasındaki şubelerde görev alacak gişe memuru yetkilileri aramaktadır. Akbank tarafından yayımlanan ilan içerisinde aranan şartlar şöyle yer almaktadır:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Başvuracak adayların kadın ya da erkek fark etmeksizin 1991 doğumlu ve sonrası olması
  • Üniversitelerin bankacılıkla ilgisi bulunan örgün eğitim veren bölümlerinden mezun olmak (Yüksek lisans ya da doktora öğrencileri/mezunları da başvuru yapabilmektedir)
  • Erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş olması ya da en az 2 yıl süreli tecil ettirmesi
  • Şube içerisinde her türlü tahsilat ve tediye işlemlerinin yerine getirilmesi
  • Kasa işlemi gerektiren mevduat hesaplarına dair açılış, işleyiş, kapanış yapılabilmesi
  • Bankacılık hizmetleri ile ilgili her türlü faaliyetin gerçekleştirilmesi

Başvuru yapacak olan adayların deneyimli ya da deneyimsiz olması dikkate alınmayacaktır. Deneyimsiz adayların başvuruları da kabul edilmektedir. Adaylar Müşteri İlişkileri departmanında görevlendirilecek ve sürekli/tam zamanlı olarak çalışacaktır. Akbank’ın çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00 ile akşam 17.00 arası olmakla birlikte hafta sonu tatildir. Özel gün, resmi ve dini bayramlarda da banka tüm gün tatil ya da yarım gün çalışma şeklini uygulamaktadır. Başvurular 5 Ocak 2020 tarihine kadar geçerlidir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki link üzerinden başvurularını gerçekleştirilebilir:

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-gise-yetkilisi-2317607