Akbank İş Analisti Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayımlayarak banka personel alımları yapan Akbank, Kocaeli ve İstanbul’da Bilgi Teknolojileri Müşteri ve Satış Uygulamaları Departmanında görevlendirilmek üzere, İş Analisti alımı yapacağını duyurdu.

Banka personel alımları gerçekleştirerek bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Akbank, Bilgi İşlem departmanında, çalışma şekli sürekli ve tam zamanlı, pozisyon seviyesi uzman olarak görevlendireceği İş Analisti alım ilanına başvuru yapacak adayların, Akbank tarafından duyurulan ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

İş Analisti İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Akbank tarafından yayınlanan banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru gerçekleştirecek adayların, üniversitelerin Mühendislik, Bankacılık, Finans ve İşletme bölümlerinden mezun olması, tercihen bankacılık, müşteri, satış ya da sigorta uygulamaları üzerine deneyimi olması, SQL bilgisine sahip olması ve ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması gerekiyor.

Ayrıca İş Analisti alım ilanına başvuracak adayların, bankacılık iş analizi süreçleriyle alakalı en az 3 senelik bilgi ve deneyime sahip olması, sözlü ve yazılı olmak kaydıyla iletişim becerilerinin yüksek olması, takım çalışmasına yatkın olması, analitik ve proaktif düşünebiliyor olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

İş Analisti İlanına Başvuru Şartları Nelerdir?

Akbank tarafından yayınlanan İş Analisti alım ilanına en az 3 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve bankanın duyurduğu ilanda belirtilen başvuru şartlarını yerine getiren tüm adaylar, en geç 03 Nisan 2018 tarihine kadar aşağıda verilen link aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-is-analisti-2019585