Akbank Nakit Operasyon Yetkilisi Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesine banka personel alımları yapan Akbank, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Mersin, Muğla ve İstanbul’da yer alan şubelerinde görevlendirmek üzere Nakit Operasyon Yetkilisi alımı yapacağını duyurdu.

Akbank’ın finans departmanı bünyesinde, sürekli ve tam zamanlı olarak, uzman yardımcısı pozisyonunda görevlendireceği Nakit Operasyon Yetkilisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların banka tarafından ilanda belirtilen başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Nakit Operasyon Yetkilisi İlanı Başvuru Şartları 

Akbank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuruda bulunacak olan adayların, Nakit Operasyon deneyimi bulunmayan adaylar adına 1990 senesi ve sonrasında doğmuş olmaları, lisans ya da ön lisans mezunu olması, bankacılık operasyonu, nakit taşıma bölümlerinde minimum 1 senelik deneyime sahip olmaları gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Akbank’ın Nakit Operasyon Yetkilisi alım ilanına başvuru yapacak olan adayların, B sınıfı ehliyete sahip olması, aktif araç kullanma konusunda deneyiminin olması, planlama konusunda başarılı olması, zaman yönetimi konusunda başarılı olması, risk algısının yüksek olması ve dikkatli olması gerekiyor.

Nakit Operasyon Yetkilisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Akbank tarafından duyurusu yapılan Nakit Operasyon Yetkilisi alım ilanına, en az 1 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve banka tarafından ilanda yer verilen başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 02 Ağustos 2018 tarihine kadar aşağıda verilen link vasıtasıyla başvurularını yapabilirler

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-nakit-operasyon-yetkilisi-1736462