Akbank Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyerek banka personel alımları yapacağını duyuran Akbank, Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi alım ilanı yayımladı.

Akbank’ın İstanbul Anadolu yakasında yer alan şubelerinde, finans departmanı bünyesinde sürekli tam zamanlı ve orta düzey yönetici pozisyonunda görevlendireceği Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi alım ilanını başvuruda bulunacak adayların banka tarafından ilanda duyurulan başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi İlanı Başvuru Şartları

Akbank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, üniversite mezunu olması, kişiye özel yatırım ürünlerinin satışında ve pazarlamasında en az 5 senelik deneyime sahip olması, finansal piyasaları yakından takip ediyor olması, müşteri odaklı olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Akbank’ın Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi alım ilanına başvuracak adayların, portföy yönetimi ve yatırım araçları hakkında deneyimli olması ve SPK, Türev, BES lisanslarına sahip olması gerekiyor.

Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi İlanına Kimler Başvurabilir?

Akbank tarafından yayımlanan Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi alım ilanına, en az 5 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 18 Ekim 2018 tarihine kadar aşağıdaki link yardımı ile başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-ozel-bankacilik-must-ilis-yon-anadolu-yakasi-2080786