Akbank Siber Güvenlik Uzmanı/2. Seviye Analist Alımı Yapacak!

Yayımladığı banka iş ilanlarına bir yenisini daha ekleyen Akbank, Kocaeli Çayırova’da yer alan şubesinde görevlendirmek üzere Siber Güvenlik Uzmanı/2. Seviye Analist alımı yapacağını duyurdu.

Bünyesinde istihdam edeceği banka personel alımları yapan Akbank’ın Teknoloji departmanında, çalışma şekli sürekli tam zamanlı, pozisyon seviyesi uzman olarak görevlendireceği Siber Güvenlik Uzmanı/2. Seviye Analist alım ilanına başvuru yapacak olan adayların, bazı şartları taşımaları gerekiyor.

Siber Güvenlik Uzmanı/2. Seviye Analist İlanı Başvuru Şartları

Banka personel alımları yapan Akbank tarafından yayımlanan söz konusu ilana başvuracak adayların, Bilgisayar Mühendislii, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ya da ilgili bölümlerden mezun olması, minimum 3 sene BT Güvenliği ve Bilgi Güvenliği alanında deneyimli olması, PS/IDS, Proxy, Firewall, AV, EDR, DLP, Sandbox ürünleri ve ilgili güvenlik araçlarında deneyim sahibi olması gerekiyor.

Ayrıca Akbank’ın ilanına başvuruda bulunacak adayların Linux ve Windows işletim sistemleri yönetimi ve problem çözümü konularında bilgili ve deneyimli olması, tercihen Arcsight, Q-Radar, Splunk, AlienVault ve benzeri SIEM Framework’leri hakkında bilgi sahibi olması, tercihen kötü amaçlı yazılım analizi hakkında bilgi sahibi olması, tercihen bilgi güvenliğiyle alakalı sertifikasının olması gerekiyor.

Tüm bunların yanı sıra adayların, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması,  tercihen Bash, Perl, Python, Powershell gibi script dilleri ve Regex, Yara, TAXII ile alakalı bilgi sahibi olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Siber Güvenlik Uzmanı/2. Seviye Analist 

Akbank’ın yayımladığı banka iş ilanları arasından söz konusu ilana, en az 3 senelik tecrübe sahibi olan adaylar ve bankanın belirlediği başvuru şartlarına uyum sağlayan tüm adaylar, en geç 03 Nisan 2018 tarihine kadar aşağıda verilen link vasıtasıyla başvurularını yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-siber-guvenlik-uzmani-2-seviye-analist-1899654