Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı Ertelendi

Akbank UniChallange+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı bu yıl 11 – 18 Mayıs 2020 tarihleri arasında Akbank UniChallenge Express adıyla gerçekleşecekti. Bu yıl programın en yeni özelliği kampın online bir şekilde gerçekleşecek olmasıydı. Üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar dijital pazarlama ve iletişim sektörü ile buluşacaktı.

IAB TR tarafından düzenlenen programın, son 3 yıldır ana sponsoru Akbank’tı. Yaşanan salgın nedeniyle 11 – 18 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kamp, Eylül ayına ertelenmiş oldu. Konuyla ilgili olarak bankadan yazılı açıklama yapıldı.

Son Başvuru 2 Mayıs

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında eğitim gören öğrenciler ile üniversiteden yeni mezun olan öğrencilerin katılacağı bu programda, kampa katılan öğrenci ve mezunlar, dijital dünyadaki kariyer imkanlarına nasıl ulaşacaklarını öğrenme fırsatına da ulaşacaklar.

Banka ana sponsorluğunda gerçekleşen eğitim kampı içerisinde aynı zamanda eğitim süresi boyunca, dijital dünyayı yakından tanıma ve başarılı markaların öykülerini ajan ve reklam verenlerden dinleme şansı de elde edilecek.

Eylül ayına ertelenen program için son başvuru tarihi 2 Mayıs 2020 olarak belirlendi. Banka tarafından verilen bilgilere göre bir haftalık eğitim sonucunda katılımcılardan sunum istenecek. Sunumlar sonrasında birinci olan ekip üyeleri, Eylül ayında gerçekleşecek kampa doğrudan katılma hakkı bulacak. Başarılı olan katılımcılar için ek olarak IAB üyesi firmalarda staj imkanı verilecek.