Akbank’tan Düşük Faizli Yeni Yıl Kredisi Fırsatı

Akbank'tan Düşük Faizli Yeni Yıl Kredisi Fırsatı
Akbank'tan Düşük Faizli Yeni Yıl Kredisi Fırsatı

Akbank, resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre limite göre düşük faizli “Yılbaşı Kredi Kampanyası” başlattı. Akbank’ın müşterilerine sunduğu Yılbaşı Kredisi kredi limitlerine nazaran daha düşük faizlerden oluşuyor. Kampanya kapsamında erteleme imkanı da Akbank tarafından müşterilerine sunuluyor.

Çok sayıda banka müşterilerine yeni yıl kredileri ya da kış kredileri sunmaya başladı. Banka aralık ayı içerisinde nakde ihtiyaç duyan kişilere farklı oranlar ile kampanya sundu. Yüksek limitli kullanımlarda bile düşük faiz oranlarının yer aldığı kampanyada kredi limitleri düştükçe değişiklik gösteriyor.

Yılbaşı Kredi Kampanyası’nı Ertelemek de Mümkün

3.000 TL’lik ihtiyaç kredisi düşük vadede 2.02, orta vadede 2.06 ve uzun vadede 2.10 faiz oranları ile sunuluyor. 10.000 TL almak isteyen müşteriler için düşük  1.92, orta 1.96 ve uzun vade ise 2.00, 15.000 TL kredide ise sırası ile 1.72, 1.76 ve 1.80 faiz oranı imkanı bulunuyor. Eğer 75.000 TL limitli ihtiyaç kredisini Akbank’tan almak isterseniz faiz oranları sırası ile 1.53, 1.61 ve 1.68 şeklinde gerçekleşiyor. Kampanya kapsamında erteleme imkanı da bulunuyor.

Ertelemenin de dahil olduğu vade sayısı en fazla 36 ay olarak belirlenmiş olan kampanya kapsamında erteleme toplamda 92 gün şeklinde oluyor. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi ise toplamda 33 ay olarak güncelleniyor. Erteleme sonrasında ilk ödemede erteleme faizi yer alıyor. Sonraki ay ise taksit ödemeleri başlıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler Akbank’ın telefon şubesinden, resmi internet sitesinden ve Akbank Direkt Mobil ya da İnternet üzerinden başvuru yapabilecekler.