Akbank’tan SGK Emeklilerine Müjde

Akbank'tan SGK Emeklilerine Müjde
Akbank'tan SGK Emeklilerine Müjde

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre, Akbank’ın Perakende Bankacılık’tan sorumlu olan Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, “1 Aralık 2020 tarihine kadar SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan emeklilerimize güzel bir haberimiz var.” dedi. Akbank, çalışmalarını sürdürürken emeklileri de unutmadı. SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlara ve başvuru yapan kişilere promosyon olarak 1.250 TL’ye varan imkanlar sunuyor.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre 750 TL’lik promosyonun yanı sıra ek olarak 500 TL’ye varan promosyon imkanı da yer alıyor. İlgili kampanya ise 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerliliğini koruyacak. Yıl sonuna kadar emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve promosyon için başvuru yapanlar kampanyadan yararlanma imkanı yakalayacaklar. 18 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında Wings ve Axess kredi kartı sahibi olan müşteriler de bir yıl boyunca kredi kartı ücreti ödemeyecekler.

Akbank’tan Faizsiz ve Gününden Önce Para Çekme İmkanı

Kampanyadan ve promosyonlardan yaralanabilmek için emekli maaşını 3 yıl boyunca Akbank’tan almayı taahhüt etmek yeterli olacak. Aylık net geliri 2.500 TL üzeri olan 750 TL promosyona ek olarak 500 TL alacak. 1.500 ile 2.500 TL olan emekliler 625 TL promosyona en olarak 425 TL alacak. Ayrıca 1.500 TL’ye kadar aylık net geliri olan emekliler ise 500 TL’ye ek 350 TL ek promosyon alacaklar.

Akbank promosyonların yanı sıra SGK emeklisi olan müşterilerine maaşlarının yamasını beklemeden maaş tarihinden 2 gün öncesi para çekme imkanı sunuyor. Emekli maaşını Akbank’tan alan ve artı para kredisi limiti bulunan müşteriler faiz işlenmeden artı para kredisi limitlerini 2 gün önceden çekebiliyorlar.

Akbank Perakende Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, “Maaşın son günlerinde yaşanan nakit sıkışıklığı gerçeğini göz önünde bulundurarak emekli müşterilerimize özel çözüm ürettik. SGK emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanına sahip.” dedi.

Bir Yıl Boyunca Kredi Kartı Ücreti Yok

Oğuz, “31 Aralık 2020 tarihine kadar SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan emeklilerimize güzel bir haberimiz var. Yeni kampanyamızda 750 TL’ye varan promosyon ile birlikte 500 TL’ye varan ek promosyon sunuyoruz. Üstelik, bu fırsatlara ilave olarak 18 Kasım-31 Aralık tarihlerinde Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimizden bir yıl boyunca kredi kartı ücreti alınmayacaktır. Ayrıca emekliler şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi üzerinden SGK emekli maaşlarını Akbank’a çok kolay taşıyabilir ve promosyon başvurusu yapabilirler.” diyerek açıklamasını tamamladı.