Aktif Yatırım Bankası Eğitim ve Gelişim Yöneticisi Alımı Yapacak!

Banka personel alımları yapacağını duyurarak çok sayıda banka iş ilanları yayınlayan Aktif Yatırım Bankası, söz konusu banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekledi.

Aktif Yatırım Bankası tarafından, İstanbul Avrupa yakasında bulunan şubelerde, bankanın İnsan Kaynakları Grubu’nda, finans departmanı bünyesinde, uzman pozisyonda ve sürekli tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere Eğitim ve Gelişim Yöneticisi alım ilanı yayımlandı. Aktif Yatırım Bankası’nın bahsi geçen ilanına başvuracak adayların, bankanın ilanında duyurduğu başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Eğitim ve Gelişim Yöneticisi İlanı Başvuru Şartları

Aktif Yatırım Bankası’nın Eğitim ve Gelişim Yöneticisi alım ilanına başvuru yapacak adayların, üniversitelerin İşletme, Mühendislik ya da İktisat bölümlerinden mezun olması, eğitim alanında en az 5 senelik deneyime sahip olması, Microsoft Office uygulamalarına hakim olması gerekiyor.

Ayrıca Eğitim ve Gelişim Yöneticisi İlanına başvuruda bulunacak olan adayların, SAP kullanabiliyor olması, çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması ve iyi derecede iletişim becerisine sahip olması gerekiyor.

Eğitim ve Gelişim Yöneticisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Bünyesinde istihdam edeceği banka personel alımları yapan Aktif Yatırım Bankası’nın Eğitim ve Gelişim Yöneticisi alım ilanına 5 ila 10 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve banka tarafından ilanda duyurulan başvuru şartlarına uyum sağlayan tüm adaylar, aşağıda belirtilen link yardımıyla en geç 26 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/aktif-yatirim-bankasi-a-s-egitim-ve-gelisim-yoneticisi-2019233