Aktif Yatırım Bankası Yatırım Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdür Yardımcısı Alımı Yapacak!

Aktif Yatırım Bankası tarafından İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubelerde görevlendirilmek üzere banka personel alımları yapılacağı duyuruldu. Banka iş ilanları yayımlayan Aktif Yatırım Bankası, Bilgi İşlem departmanı bünyesinde, çalışma şekli sürekli tam zamanlı, pozisyon seviyesi ise yönetici adayı olarak görevlendireceği Yatırım Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdür Yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Aktif Yatırım Bankası tarafından banka personel alımları yapılacak pozisyona başvuruda bulunmak isteyen adayların, Aktif Yatırım Bankası’nın belirlediği başvuru koşullarına uyum sağlaması gerekiyor.

Yatırım Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdür Yardımcısı İlanı Başvuru Şartları

Aktif Yatırım Bankası’nın ilanına başvuracak olan adayların üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olması, banka bilgi teknolojileri / uygulama geliştirme birimlerinde 3 ila 5 senelik yazılım geliştirme tecrübesine sahi olması, iyi düzeyde Oracle PL/SQL deneyimine sahip olması, Java programlama dilinde deneyime sahip olması, tercihen Eclipse kullanmış olması, tercihen Jira iş takip sistemi ve bir versiyon kontrol sistemi kullanmış olması gerekiyor.

Ayrıca Yatırım Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdür Yardımcısı ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların, yeni çalışma metotlarına ve yeni teknolojilere kolaylıkla uyum sağlayabilecek olması, yeni ürünleri ve yeni teknolojileri öğrenme konusunda istekli olması, değişkenlik gösteren gündem ve önceliklere uyum sağlayabilecek olması, düzenli raporlama alışkanlığının olması, dökümantasyona önem vermesi, stres altında çalışabilecek olması, düzenli raporlama alışkanlığının olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Yatırım Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdür Yardımcısı İlanına Kimler Başvurabilir?

Banka iş ilanları yayımlayan Aktif Yatırım Bankası’nın alım gerçekleştireceği pozisyona en az 3 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın belirlemiş olduğu başvuru koşullarına uyum gösteren tüm adaylar en geç 29 Nisan 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/aktif-yatirim-bankasi-a-s-yatirim-urunleri-uygulama-gelistirme-mudur-yard-1995648