Albaraka Türk Katılım Bankası Avukat Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayımlayarak banka personel alımları yapan Albaraka Türk Katılım Bankası, Hukuk Müşavirliği bünyesinde görevlendirmek üzere Avukat alım ilanı yayımladı.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın hukuk departmanı bünyesinde, sürekli ve tam zamanlı, yeni başlayan pozisyonunda görevlendireceği Avukat alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum sağlamaları gerekiyor.

Avukat İlanı Başvuru Şartları

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuracak adayların, üniversitelerin hukuk fakültesinden mezun olması, faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istekli olması, analitik düşünce yeteneğine sahip olması, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyebiliyor olması, tercihen iyi düzeyde Hukuk İngilizcesine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak çok sayıda kişiyi bünyesinde istihdam eden Albaraka Türk Katılım Bankası’nın avukat alım ilanına başvuru yapacak adayların, sürücü belgesine sahip olması ve aktif araç kullanabiliyor olması, seyahat engelinin bulunmaması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Avukat İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan Avukat alım ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanda yer vermiş olduğu başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar, en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link vasıtasıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-avukat-2053477