Albaraka Türk Katılım Bankası Gişe Operasyon Yetkilisi Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları yapacağını duyurarak Gişe Operasyon Yetkilisi alım ilanı yayımladı.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Gişe Operasyon Servisi bünyesinde, finans departmanında, çalışma şekli sürekli tam zamanlı ve pozisyon seviyesi yeni başlayan olarak görevlendireceği Gişe Operasyon Yetkilisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Gişe Operasyon Yetkilisi İlanı Başvuru Şartları

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuru yapacak adayların, üniversiteleri 4 senelik eğitim veren bölümlerinden mezun olması, iyi düzeyde Arapça bilgisine sahip olması, faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istekli olması, iletişim kabiliyetinin yüksek olması gerekiyor.

Banka personel alımları yapacağını duyurarak çok sayıda kişiye iş imkanı sağlayan Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Gişe Operasyon Yetkilisi alım ilanına başvuracak adayların, İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor ya da edebilecek olması, 01.01.1989 sonrasında doğmuş olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olması gerekiyor.

Gişe Operasyon Yetkilisi İlanına Kimler Başvurabilir?

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan Gişe Operasyon Yetkilisi alım ilanına,  tecrübeli ya da tecrübesiz olan ve bankanın ilanında yer vermiş olduğu başvuru koşullarına uyum sağlayan tüm adaylar en geç 03 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link vasıtasıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-arapca-bilen-gise-operasyon-yetkilisi-2141859