Alternatif Bank’tan 30 Haziran’a Kadar Havale ve EFT Hizmetleri Ücretsiz!

Alternatif Bank tarafından yapılan açıklamaya göre EFT ve havale ücretlerine yönelik olarak 30 Haziran 2020 tarihine kadar herhangi bir ücret alınmayacak. Koronavirüs salgını ile mücadele döneminde müşterilerine destek olmaya devam eden banka, EFT ve havale işlemleri için kolaylık sağladı. Müşterilerinin bankacılık hizmetlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmesi için EFT ve havale ücreti almayacağını açıkladı.

Şubeye Gitmeye Gerek Yok!

Alternatif Bank aynı zamanda müşterilerinin şubeye gitmeden tüm bankacılık işlemlerini yapabileceğini de hatırlattı. Gerek mobil bankacılık gerek telefon ve internet bankacılığı aracılığı ile tüm bankacılık işlemlerinin yapılabileceğini vurguladı. 30 Haziran’a kadar EFT ve havale işlemlerinden ücret alınmayacağını da belirten banka, toplum sağlığı açısından müşterilerinin şube dışı kanallar aracılığıyla işlemlerini “evde kal” çağrısına uyarak gerçekleştirebileceğini belirtti.

Öncelikli risk grubunda bulunan 65 yaş üzeri ve engelli müşterilerin 444 00 55 numaralı Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla 7 gün 24 saat boyunca hizmet alabileceğini vurguladı. Banka sistemine kayıtlı olan numaralarından arayan müşterilerin bu hat üzerinden hizmet almaya devam edeceği belirtildi.