Alternatifbank MIS, Şube ve İşkolu Raporlama Uzmanı Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen AlternatifBank, banka personel alımları yapacağını duyurarak, bünyesinde görevlendirmek üzere MIS, Şube ve İşkolu Raporlama Uzmanı alım ilanı yayımladı.

Alternatifbank’ın İstanbul’da yer alan şubelerinde, finans departmanı bünyesinde, sürekli tam zamanlı ve uzman pozisyonda görevlendireceği MIS, Şube ve İşkolu Raporlama Uzmanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların banka tarafından ilanda duyurulan başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

MIS, Şube ve İşkolu Raporlama Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Alternatifbank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, üniversitelerin, Endüstri/İşletme Mühendisliği, İstatistik, Matematik ve benzeri bölümlerinden mezun olması, ilgili bölümlerde en az 2 senelik tecrübeye sahip olması, bankacılık ürünleri ve aktiviteleri konusunda deneyimli olması, ileri düzeyde Ms Excel programını kullanabiliyor olması, tercihen Business Object ve Access bilgisine sahip olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiye istihdam sağlayan Alternatifbank’ın MIS, Şube ve İşkolu Raporlama Uzmanı alım ilanına başvuracak adayların, analitik yönünün ve finansal bilgi birikiminin güçlü olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, problem çözme yeteneğinin gelişmiş olması gerekiyor.

MIS, Şube ve İşkolu Raporlama Uzmanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Alternatifbank tarafından yayımlanan MIS, Şube ve İşkolu Raporlama Uzmanı alım ilanına, en az 2 senelik tecrübeye sahip olan ve banka tarafından ilanda duyurulan başvuru koşullarına uyum sağlayan tüm adaylar en geç 04 Ekim 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link vasıtasıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatifbank-mis-sube-ve-iskolu-raporlama-uzmani-2122607