Alternatifbank Uzun Dönem Stajyer Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesine çok sayıda banka personel alımları yapacağını duyuran Alternatifbank, Uzun Dönem Stajyer alımı yapacağını duyurdu.

Alternatifbank’ın İstanbul’da yer alan şubelerinde, finans departmanında, stajyer olarak görevlendireceği Uzun Dönem Stajyer alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında belirtmiş olduğu başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Uzun Dönem Stajyer İlanı Başvuru Şartları

Alternatifbank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, 4 senelik örgün eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinde 4. sınıf eğitimine devam ediyor olması, mezun olması ya da yükseklisans öğrencisi olması, haftanın en az 3 günü tam zamanlı olarak çalışabilecek olması, Microsoft Office programlarına hakim olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak istihdama katkıda bulunan Alternatifbank’ın Uzun Dönem Stajyer alım ilanına başvuracak adayların, analitik düşünce yapısına sahip olması, iletişim ve organizasyon becerilerinin kuvvetli olması, insan ilişkilerinde başarılı olması, takım çalışmasına yatkın olması, öğrenmeye ve gelişime açık olması, staj yapmak istediği bölümü başvuru esnasında ön yazıda belirtmesi gerekiyor.

Uzun Dönem Stajyer İlanına Kimler Başvurabilir?

Alternatifbank tarafından yayımlanan Uzun Dönem Stajyer alım ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan ve bankanın ilanında belirttiği başvuru koşullarını taşıyan tüm adaylar en geç 27 Eylül 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link yardımıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatifbank-uzun-donem-stajyer-1076187