Anadolubank 2019 Yılının Sonunda Harekete Geçti!

Anadolubank 2019 yılı sona ererken büyümek için harekete geçti. Aldığı yeni bir karar sonrasında 3 yeni şube açmaya karar verdi. Bu karar sonrasında bankanın büyüme yolunda yeni bir adım attığı belirlendi.

Anadolubank uzun zamandır KOBİ’lere ve Türk ekonomisine destek vermeye devam ediyor. Yatırımcıları finansal açıdan desteklemeyi sürdüren banka bundan sonraki dönemde de İşletme, Ticari, Bireysel ve Tarım Bankacılığı alanında hizmet sınırlarını genişletmek için Elazığ, Malatya ve Bodrum şubesini hizmete sokmayı planlıyor.

Bankacılık sektöründe öne sürdüğü çözümleriyle dikkat çeken banka müşterilerin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tahlil ettikten sonra, ihtiyaçlarına uygun olarak hizmetler sunmaya devam ediyor. Süreç içerisinde bankacılık hizmet kalitesini genişleterek tüm Anadolu çerçevesinde sürdürmeyi hedefliyor.

2020 Yılında Büyüme Hedefleniyor

Anadolubank 2019 yılını son derece verimli geçirdiğini açıkladı. 2020 yılı içerisinde de büyümeye odaklandıkları belirtildi. Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, konu hakkında yaptığı açıklamalarda ‘2019 yılını doğru bir şekilde değerlendirdik. 2018 yılına kıyasla yüzde 20 oranında bir büyüme elde ettik. Yeni şubeler açtık. Bu noktada son çeyrekte 3 yeni banka şubesi açmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları her yıl değişiyor. Bizde bu ihtiyaçlara yönelik ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz. 2020 yılında da Diyarbakır şubemizi hizmete açmayı planlıyoruz. Bankacılık sektöründe de yeni bir istihdam sağlamayı hedefliyoruz’ dedi.