Anadolubank Özel Bankacılık’ta Öncelik Yine Müşterinin!

Anadolubank Özel Bankacılık'ta Öncelik Yine Müşterinin!

Müşteri ihtiyaçlarına yönelik yeni çözüm yolları sunan Anadolubank, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özel Bankacılık biriminde yeni bir hizmeti daha hayata geçiren banka, üretmiş olduğu yeni ve kalıcı çözüm yolları ile adından “yeniliklere açık, sonuç odaklı yaklaşımı ile müşterilerine özel, esnek ve hızlı çözümler üreten banka” olarak söz ettiriyor.

Müşteriye Özel Finansal Ayrıcalıklar

Eklenen yeni hizmetler ile birlikte müşterilerine “Kişiye özel finansal ayrıcalıklar” sunan Anadolubank, özel bankacılık deneyimini bir adım öteye daha taşımak istiyor. Bu kapsamda müşterilerine; Kişiye Özel Müşteri Temsilcisi, Özel Müşteri Hattı, ATM’lerden Yüksek Limitte Para Çekme, Anadolubank Mobil/İnternet Şube’den Ücretsiz Havale ve EFT gibi farklı finansal ayrıcalıklar sunuyor.

Bu ayrıcalıklara ek olarak banka tarafından Ücretsiz VIP Havalimanı Transfer Hizmeti, Havalimanı Hızlı Geçiş Hizmeti, SAW İç Hatlar Lounge Hizmeti, Online Yoga/Pilates Dersi Hizmeti, Fitwell Personal Fitness Coach Hizmeti, Adresten Kuru Temizleme Hizmeti, Adreste Mini Check-Up Hizmeti gibi pek çok fırsat da tanınıyor.

 “Avantajlı hizmetlerimizi Anadolubank Özel Bankacılık ile kişiselleştirdik”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Anadolubank Mevduat Perakende ve Özel Bankacılık Bölüm Başkanı Didem Karaca, “Anadolubank olarak müşterilerimizin vazgeçilmez finansal çözüm ortağı olma hedefiyle  çalışıyor, müşterilerimize hayatlarının her alanında destek verebileceğimiz güçlü ve uzun bir birlikteliğe inanıyoruz. Bu inançla, her bir müşterimize özel olarak geliştirdiğimiz hizmet ve avantajlarımızı Anadolubank Özel Bankacılık ile kişiselleştirdik. Anadolubank, tüm segmentlerinde olduğu gibi Özel Bankacılık segmenti ile de yenilikçi hizmetlerini bireysel ihtiyaçlara uyumlu hale getirerek değer yaratmaya devam edecek” dedi.