Antalya’da Denizbank’ın Bir Şubesi Kapatıldı

Antalya'da Denizbank'ın Bir Şubesi Kapatıldı
Antalya'da Denizbank'ın Bir Şubesi Kapatıldı

DenizBank, Zorlu Holding tarafından 1997 yılında Özelleştirme İdaresi’nden satın alınarak sektöre adımını attı. Denizbank, 3 farklı hisseder değişimi yaşamasının yanı sıra bir defa da halka arz edildi. 28 Eylül 2012 itibarıyla Avrupa’nın en büyük bankalarından biri olan Sberbank ile yoluna devam etti. Banka hisseleri 2019 yılının Ağustos ayı itibarıyla kendi alanında lider bir kuruluş olan Emirates NBD’ye devroldu.

Denizbank Türkiye genelinde toplamda 742 şube ile yaklaşık 14.5 milyon müşterisine hizmet vermektedir. Denizbank’ın Alanya’da yer alan bir şubesi ise korona nedeni ile kapatılmak zorunda kaldı. Koronaya karşı tedbirlerin alınması için kapatılan şube, aktarılan bilgiye göre Alanya’nın Damlataş bölgesinde faaliyet gösteriyor.

Damlataş Bölgesi DenizBank Şubesi

Pandemi süreci can almaya ve sektörlere zarar vereye devam ederken, Denizbank’ın bir bankasının da geçici süreliğine kapanmasına neden oldu. Şubenin kapanmasına İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı değil banka verdi.

Damlataş bölgesinde faaliyet gösteren Denizbank’ın şubesinin kapatılma kararı Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile gerçekleşmedi. Şubenin geçici olarak kapatılması kararı Denizbank’ın banka yönetim kararı il gerçekleşti. Alınan bir diğer bilgiye göre pandemi nedeniyle kapatılan şube pazartesi günü tekrar faaliyet göstermeye devam edecek.