Burgan Bank Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak

1977 senesinde Kuveyt merkezli olarak kurulan Burgan Bank bünyesinde istihdam etmek için çağrı merkezi müşteri temsilcisi personel alım ilanı yayımladı.

Burgan Bank’ın Genel Müdürlük Çağrı Merkezi’nde görev alacak çağrı merkezi müşteri temsilcisi ilanı için bankacılık sektöründe en az 6 ay görev yapmış adaylar başvuruda bulunabilecek. Burgan Bank  bünyesinde istihdam etmek için ilan yayımladığı çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonuna başvuru yapacak adayların bazı şartları yerine getirmesini gerekiyor.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İlanına Başvuru Şartları

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların önlisans, lisans ya da 4 yıllık eğitim veren okullarda üniversite öğrencisi veya mezunu olmaları, bankacılık sektöründe en az 6 ay çağrı merkezi deneyimine sahip olmaları, tercihen temel düzeyde SPK lisansına sahip olmaları gerekiyor.

Başvuracak adayların gündüz ve akşam vardiyalarında dönüşümlü olarak çalışabilecek olması, esnek çalışma saatlerine uyumlu olması, telefonda iletişiminin kuvvetli olması, ikna ve problem çözme becerilerinin olması, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış olması ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olması gerekiyor.

Ayrıca Burgan Bank’ın çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonunda görev alacak personellerin müşterilerden gelecek olan aramalarda tüm bankacılık işlemlerini hatasız bir şekilde gerçekleştirebilmesi isteniyor.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Burgan Bank’ın çağrı merkezi müşteri temsilcisi ilanına bankacılık sektöründe en az 6 ay çağrı merkezi deneyimi olan, belirtilen şartları taşıyan, önlisans mezunu, üniversite öğrencisi, üniversite mezunu, yüksek lisans öğrencisi, yüksek lisans mezunu, doktora öğrencisi veya doktara mezunu tüm adaylar aşağıda bulunan link üzerinden 25 Aralık 2017 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-1744957