Burgan Bank Direkt Satış Temsilcisi Alımı Yapacak

Kuveyt merkezli olarak kurulan, özel bankacılık müşteri tabanına sahip olan ve büyüyen kadrosu ile hizmet veren Burgan Bank bünyesinde istihdam etmek üzere Direkt Satış Temsilcisi personel alımı ilanı yayımladı.

Yatırım gerçekleştirdiği beşinci ülke olan Türkiye’de çalışmalarına devam eden Burgan Bank, Direkt Satış ve Tüketici Finansman Biriminde istihdam etmek üzere Ankara’da görev alacak Direkt Satış Temsilcisi alacağını duyurdu.

Burgan Bank’ın yayımladığı Direkt Satış Temsilcisi personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Direkt Satış Temsilcisi Başvurusu İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Burgan Bank’ın Direkt Satış Temsilcisi ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların en az Meslek Yüksek Okul mezunu olması, saha satış bölümünde en az 3 sene deneyimli olması, tercihen bireysel emeklilik sertifikası sahibi olması, sıcak ve birebir satışta kendine güveni olması, ikna kabiliyeti olması gerekiyor.

Başvuru yapacak adayların yoğun tempoda çalışabilecek ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, insan ilişkilerinde başarılı olmaları gerekiyor.

Belirtilen lokasyonda ikamet eden, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olan adaylar ya da en az iki sene tecilli olan adaylar Burgan Bank’ın Direkt Satış Temsilcisi ilanına başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Burgan Bank’ın yayımladığı Direkt Satış Temsilcisi ilanına en az 3 sene tecrübeli olan, belirtilen şartları taşıyan, lisans mezunu, önlisans mezunu, yüksek lisans öğrencisi, yüksek lisans mezunu, doktora öğrencisi veya doktora mezunu adaylar aşağıdaki link üzerinden 14 Ocak 2018 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-direkt-satis-temsilcisi-ankara-1658931