Burgan Bank En Az Ön Lisans Mezunu Dönemsel Gişe Yetkilisi Arıyor!

Merkezi Kuveyt’te olan Burgan Bank, ön lisans mezunlarını da sevindirecek bir iş ilanı yayımladı! Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da faaliyet gösteren, ülkemizde de aktif bir şekilde kurumsal, ticari, özel ve perakende bankacılık faaliyetlerini gerçekleştiren banka en az ön lisans mezunu olan “dönemsel gişe yetkilisi” aradığını duyurdu.

Güçlü bankacılık gruplarından biri olan Burgan Bank, beşinci yatırım bölgesi olarak Türkiye’yi seçmiş ve buradaki müşterilerine en iyi hizmeti vermek adına “müşteri odaklı bankacılık anlayışı” ile hareket etmektedir. Bankacılık sektörüne uluslararası yapıya sahip olan bir kurumda başlamak isteyen kişilerden biriyseniz, bu ilan tam da size göre!

Başvuru detaylarına ilişkin bilgileri ve başvuru formunu yazımızın devamında bulabilirsin.

Burgan Bank Dönemsel Gişe Yetkilisi İş Başvurusu

İstanbul Anadolu yakasında bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere en az ön lisans mezunu olan kişilere yönelik iş ilanını duyuran banka “Dönemsel Havuz Kadro Gişe Yetkilisi” alımı yapmaya hazırlanıyor. Peki ilana başvuru yapmak isteyen kişiler için aranan nitelikler neler? “Dönemsel Gişe Yetkilisi” ne anlama geliyor?

Dönemsel Gişe Yetkilisi, bankaların gişe yetkilisi pozisyonuna belirli süre geçerliliğinde istihdam ettiği adayları kapsamaktadır. Genel olarak üç ya da altı ay süreli olarak adaylar bu pozisyonda işe alınmaktadır. Bu işe alımın temel amacı bankacılık sektöründe kişilerin “deneyim” elde etmesini ve altı ay boyunca bulunmuş oldukları pozisyon içerisinde kalarak gerekli bilgileri edinmelerini sağlamaktır. Burgan Bank’ta 6 ay süreli olarak bu pozisyona alımlarını gerçekleştirmektedir.

Banka tarafından açılan bu iş ilanına başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda yer alan kriterlere uygun olması gerekmektedir:

  • En az ön lisans mezunu olmak (tercihen lisans mezunu olmak)
  • Bankalara ait şube operasyon birimlerinde en az 2 yıl deneyime sahip olmak
  • Şubede gerçekleştirilen nakit işlemlerine hakim olmak
  • Kasa sayımı, kasa mutabakatı, gişe, nakit işlemleri, krediler ve dış ticaret konusunda bilgi sahibi olmak
  • Banka müşterek muhafaza kurallarında bilgili olmak
  • Etkili iletişim becerilerine sahip olmak
  • İkna kabiliyeti yüksek olmak
  • İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmek
  • Erkek adaylar için askerlik görevlerini yerine getirmiş olmak ya da en az 2 yıl süreli tecil ettirmiş olmak
  • C. vatandaşı olmak

Bu pozisyonda görev almak isteyen kişilerin banka içerisindeki tüm operasyonel ve nakit işlemlerini gerçekleştirmesi gerekir. Pozisyona başvuracak olan adayların en az ön lisans mezunu olması yeterlidir. Fakat tercihen lisans mezunu olunması, üniversitelerin örgün eğitim veren fakültelerinde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olunması, Yüksek Lisans öğrencisi ya da mezunu olunması, Doktora öğrencisi ya da mezunu olunması istenmektedir. Bu eğitim seviyelerine sahip olan adaylara öncelik verilecektir.

Bu pozisyonda görev alan adaylar sorumluluklarını başarılı bir şekilde yerine getirdiği takdirde banka tarafından kadrolu bir şekilde istihdam edilme fırsatını da yakalayabilmektedir. Başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden CV’lerini gönderebilmektedir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-istanbul-anadolu-yakasi-donemsel-gise-yetkilisi-2452630