Burgan Bank Gişe Yetkilisi Alımı Yapacak!

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da faaliyet gösteren önemli bankacılık gruplarından biri olan Burgan Bank Grubu, Ankara’daki “Ankara Plaza Şubesi” için gişe yetkilisi alımı yapmaya hazırlanıyor.

Banka sektörel koşullar ve pozisyonun gerektirdiği nitelik ve tecrübeye uygunluğu dikkate alarak gerekli banka sınavları ile mülakatlarını gerçekleştirmek üzere gişe yetkilisi pozisyonunda alım yapacağını açıkladı. Başvurular 30 Ekim 2019 Çarşamba gününe kadar kabul edilecek.

Burgan Bank Gişe Yetkilisi Başvuru Koşulları

Ankara’daki “Ankara Plaza Şubesi” için gişe yetkilisi alımı yapacak bankanın adaylarda aramış olduğu ilk şart müşteri hedeflerini ön planda tutması. Bununla birlikte “odaklı bankacılık anlayışı” ile hareket edilmesini, bankacılık sektörüne yeni ürün ve hizmet sunabilecek potansiyele sahip olunmasını ve müşteriler ile uzun soluklu ilişkiler kurabilmesini adaylarda arıyor!

Bunlarla birlikte adaylarda aranan genel şartlar ise şu şekilde yer alıyor:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Erkeklerin 28, kadınların 26 yaşını doldurmamış olması
  • Erkek adaylar için askerlik görevlerini tamamlamış olması
  • Tercihen lisans mezunu olunması istenmekte fakat üniversitelerin son sınıf öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri, ön lisans mezunları ve yüksek lisans mezunlarının da başvurusu kabul edilmektedir.
  • Bankaların şube operasyon bölümünde en az 2 yıl deneyimli olunması
  • Şubede yapılan tüm nakit işlemlerine hakim olunması ve kasa sayımı, kasa mutabakatı, gişe, nakit işlemleri, krediler ve dış ticaret konusunda teknik bilgi ve donanıma sahip olunması
  • Müşterek muhafaza kurallarına hakim olunması
  • Etkili iletişim becerilerinde kuvvetli ve ikna kabiliyeti yüksek adayların olması
  • Ankara’da ikamet edilmesi

Bankanın açık iş pozisyonundaki aldığı başvurudaki iş tanımı ise adayın şubedeki tüm operasyonel ve nakit işlemlerini gerçekleştirmesi olarak yer alıyor. Adayların tam zamanlı olarak çalışması ve Ankara’da ikamet etmesi önemle belirtiliyor.

Başvuru Süreci Nasıl Gerçekleşecek?

Banka adayların yapmış olduğu başvuruların tamamını “kariyer.net” iş ilanı sitesinden kabul edecek. Adaylar dilerse kariyer platformu üzerinden CV oluşturabilir ya da kendi CV’lerini dosya olarak ekleyebilirler. Eklenecek CV dosyasının boyutu en fazla 1 MB olarak kabul edilmektedir.

Adaylar CV ile birlikte mutlaka ön yazı yollamak zorundadır. Ön yazı içerisinde adayın mutlaka kendisi hakkındaki kişisel özellikleri, kariyer hedefleri ve neden bankacılık sektörünü tercih ettiği belirtilmelidir. CV içerisinde fotoğrafı bulunmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru sonucunda başvurusu kabul edilen adaylara yönelik olarak öncelikle Genel Yetenek Sınavı ve İngilizce Sınavı uygulanacaktır. Adaylar İngilizce Sınavı’ndan muaf tutulmak istiyorsa, dil bilgisinin yeterlilik düzeyini bankanın belirttiği koşullar çerçevesinde banka yetkililerine e-posta yoluyla iletmesi gerekmektedir. Bu belgeler CV ile birlikte yollanmalıdır.

Burgan Bank gişe yetkilisi personel alım ilanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-ankara-gise-yetkilisi-2386048