Burgan Bank Şube Gişe Yetkilisi Alımı Yapacak!

Burgan Bank Eskişehir’de bulunan şubesinde istihdam edeceği Şube Gişe Yetkilisi alımı yapacağını duyurdu. Burgan Bank’ın Eskişehir’deki şubesinde, operasyon departmanında, sürekli tam zamanlı olarak, uzman pozisyonunda görevlendireceği Şube Gişe Yetkilisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, bankanın belirlemiş olduğu başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

Şube Gişe Yetkilisi İlanı Başvuru Şartları

Bu doğrultuda Burgan Bank’ın ilanına başvuracak adayların minimum 2 senelik Yüksekokul mezunu olması, tercihen 4 senelik eğitim veren fakültelerden lisans mezunu olması, minimum 1 sene boyunca şuba gişe bölümünde çalışmış ve deneyime sahip olması, sahte para ile temel bankacılık eğitimi almış olması, cari hesap işlemleri ve bağlı mevzuat hakkında bilgi sahibi olması gerekiyor.

Ayrıca bankanın Şube Gişe Yetkilisi alım ilanına başvuru yapacak adayların, analitik düşünce yeteneğine sahip olması, sözlü ve yazılı iletişim becerisinin güçlü olması, seyahat engelinin bulunmaması, belirtilen lokasyonda ikamet ediyor olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Şube Gişe Yetkilisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Burgan Bank tarafından yayımlanan Eskişehir Şube Gişe Yetkilisi alım ilanına 3 ila 4 senelik tecrübe sahibi olan adaylar, bankanın belirlediği başvuru şartlarını taşıyan adaylar, ön lisans mezunu, üniversite öğrencisi, üniversite mezunu, yüksek lisans öğrencisi, yüksek lisans mezunu, doktora öğrencisi ya da doktora mezunu olan tüm adaylar, aşağıda belirtilen linke tıklayarak başvurularını en geç 04 Mart 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-eskisehir-sube-gise-yetkilisi-1964686