Burgan Bank Yeni Satış Yöneticileri Arıyor!

Burgan Bank PTT Kanal Yetkili Yardımcısı pozisyonu için işe alınacak olan yeni personeller banka bünyesinde satış departmanında görev yapacaklardır. Banka personel alımları konulu bu işe alımlar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler haberimizin devamında tüm bilgilere ulaşabilirler.

Burgan Bank Satış Personelleri Arıyor

Merkezi Kuveyt’te olan Burgan Bank dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de bankacılık sektöründeki faaliyetlerinde de kurumsal şirketler ile finans kurumlarına odaklanmıştır. Sektöre yeni ürün ve hizmetler sunmanın yanı sıra mevcut hizmetlerini daha üst noktalara taşımayı hedefleyen Burgan Bank yeni satış personelleri aramaktadır.

Burgan Bank satış elemanı iş başvurusu yapacak olan kişilerin 2 yıllık ön lisans eğitimi veren ya da 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversite bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Banka iş başvurusu sahibi erkek adayların askerlik görevleri ile bir ilişiklerinin kalmamış olması ya da 2 yıl süre ile tecilli olmaları da bankanın yeni personellerde aradığı şartlar arasında yer almaktadır.

Burgan Bank Yeni Personeller Arıyor             

Burgan Bank satış yöneticisi olarak görev yapacak yeni personellerin B sınıfı ehliyetlerinin olması, şehir içi ve şehir dışı yolculuklarda aktif olarak araç kullanabiliyor olmaları, şehirlerarası yolculuklar için bir engellerinin bulunmaması, ikna yeteneklerinin gelişmiş olması, insanlarla doğru ilişkiler kurabiliyor olmaları, diksiyonlarının düzgün olması, yoğun bir şekilde çalışma temposuna uyum sağlayabilecek olmaları, sorun çözme ile ilgili başarılı olmaları da Burgan Bank tarafından aranan özellik ve nitelikler arasında yer almaktadır

Burgan Bank İş Başvuruları

Burgan Bank iş başvuruları 14 Ocak 2017 tarihine kadar kabul edilecektir. Banka iş başvurusu yapacak olan ya da Burgan Bank’ın personel aradığı bu pozisyon ile ilgili tüm ayrıntıları öğrenmek isteyenler aşağıdaki linkten faydalanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-ptt-kanal-yetkili-yardimcisi-1695825