Burgan Bank Yönetici Asistanı Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Burgan Bank, banka personel alımları yapacağını duyurarak, Yönetici Asistanı alım ilanı yayımladı.

Burgan Bank’ın İstanbul Avrupa yakasında yer alan Genel Müdürlük bünyesinde, sekreterya departmanında, sürekli tam zamanlı ve uzman pozisyonunda görevlendireceği Yönetici Asistanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında duyurduğu başvuru koşullarına uyum sağlamaları taşımaları gerekiyor.

Yönetici Asistanı İlanı Başvuru Şartları

Burgan Bank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, üniversitelerin en az ön lisans bölümlerinden mezun olması, yönetici asistanı olarak en az 5 senelik tecrübeye sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak istihdama katkı sağlayan Burgan Bank’ın Yönetici Asistanı alım ilanına başvuracak adayların, planlama, organizasyon ve koordinasyon becerilerine sahip olması, diksiyonunun düzgün olması, iletişim becerisinin yüksek olması ve sonuç odaklı olması gerekiyor.

Yönetici Asistanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Burgan Bank tarafından yayımlanan Yönetici Asistanı alım ilanına, en az 5 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında duyurduğu başvuru koşullarına uyum gösteren tüm adaylar en geç 10 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link aracılığıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-yonetici-asistani-2031152