Denizbank Avukat Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesine banka personel alımları yapan Denizbank, Genel Müdürlük Hukuk Grubu, Özellikli Sözleşmeler Bölümü bünyesinde görevlendirmek üzere Avukat alımı yapacağını duyurdu.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Denizbank’ın, İstanbul’da yer alan şubelerinde, finans departmanında, sürekli tam zamanlı olarak görevlendireceği Avukat ilanına başvuracak adayların, Denizbank’ın ilanda duyurduğu başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Avukat İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Denizbank’ın yayımladığı banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuruda bulunacak adayların, üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun olması, tercihen yüksek lisans yapmış olması, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması, çözüm odaklı çalışıyor olması ve takım çalışmasına yatkın olması gerekiyor.

Ayrıca Avukat alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, bankacılık hukuku, sermaye piyasası hukuku, ticaret hukuku, bilişim hukuku, uluslararası hukuk ve şirketler hukuku alanlarında hizmet veren tercihen uluslararası şirketlerde ya da hukuk bürolarında staj süreji haricinde en az 2 senelik deneyime sahip olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olması gerekiyor.

Avukat İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Denizbank tarafından yayımlanan Avukat alım ilanına en az 2 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum gösteren tüm adaylar, en geç 27 Mayıs 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen link vasıtasıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-avukat-2020709