Denizbank Fa Sergisine Ev Sahipliği Yaptı

Denizbank Fa adı altında düzenlediği sergi ile bir kez daha sanata vermiş olduğu desteği gözler önüne serdi. Sergi mekanı olarak GaleriDeniz seçilirken, Profesör Doktor Fikret Akata’nın iki önemli sanat dalı olan müzik ve resmi aynı potada oluşturmuş olduğu ve yağlıboya eserlerinden oluşan ‘Fa’ adlı serginin sanatseverlerle bir araya getirilmesi son derece dikkat çekti.

Denizbank kurulduğu ilk günden bu yana sanat ve kültüre verdiği desteği hep gözler önüne sermişti. Kültür ve sanata karşı yapılan desteğin doğru bir yatırım olduğunu savunan ve sanata kucak açan Denizbank, GaleriDeniz’de gerçekleşen Fa sergisine tüm sanatseverleri davet etti.

Yeni Yılın İlk Sergisi Düzenlendi

Yeni yılın ilk ayında bankacılık sektörünün de desteğini alan ilk etkinlik ve ilk kültür sanat çalışması olduğu belirlendi. 9 Ocak 2020 tarihinde hem iş dünyasının hem de sanat dünyasının vermiş olduğu desteklerle birlikte yoğun bir katılım sonucunda açıldı. Serginin bir müddet daha sanatseverle buluşması bekleniyor. Bu noktada 9 31 Ocak tarihleri arasında sergiyi gezebilmek mümkün olacak. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ise yapılan çaışma hakkında açıklamalarda bulundu. Bir ülkenin ve toplumun gelişmişlik düzeyinin sanatla artırılabileceğine dikkat çekerken bu noktada toplumu sanatla buluşturmak için çalışmalara devam edeceğini belirtti.