Denizbank Kobilerin Gelişimi İçin Yeni Fırsat ve Projeleri Değerlendirdi

Denizbank’ın 2016 yılının Eylül ayında başlattığı KOBİ toplantılarına günümüzde aktif bir şekilde devam ediliyor. Türkiye çapında devam eden toplantılarının 24. Buluşması Konya’da gerçekleştirildi. Denizbank ana sponsorluğunda gerçekleştirilen toplantı çerçevesinde geniş bir katılımın gerçekleştiği öğrenildi. Toplantının asıl amacı, KOBİ’lerin önünü açabilecek çeşitli teşvik, finansal fırsatlar ve projelerin görüşülmesine karar verildi.

Denizbank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız değerlendirmelerinde ‘KOBİ’lerimizin bu süreç içerisinde değişen ekonomik şartlara uyum sağlamaya çalıştığını görüyoruz. Bizde kurumların ve bankaların kendileri için sağlamış oldukları yeni hizmetleri takip edebilmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Ortaya atılan yeni fikirler, destekler ve teşvikler çerçevesinde geleceğe yatırım yapılması için çalışma gerçekleştiriyoruz’ dedi

KOBİ Destek Toplantıları, Denizbank sponsorluğunda gerçekleşiyor. Girişimcilere ve sektöre çeşitli desteklerin verilmesi için geleneksel hale getirilmiş durumda. Toplantı 16 Ocak tarihinde Konya’da Kredi Garanti Fonu, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası iş birliği çerçevesinde ve Makine İhracatçılar Birliği, LOGO Yazılım çözüm ortaklığı ile gerçekleştirilmiş oldu. Toplantıdan sağlanacak fayda ile, yatırımlarını doğru şekilde planlayan ve finansal kaynaklarını en iyi şekilde yönetebilecek firmaların başarılı olmaları sağlanacak. Toplantıların bundan sonraki dönemde de aktif olarak düzenlenmesi bekleniyor. Bu toplantılarla birlikte KOBİ’lerin çeşitli fırsatlarla karşılaştırılması ve bu fırsatlardan yararlanmaları amaçlanıyor.