Denizbank Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi İlanı!

Denizbank Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi İlanı!

Denizbank tarafından yayımlanan yeni personel alımı ilanına göre, İstanbul ilinde görevlendirilmek üzere “Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi” aranıyor. Bu ilana başvuru yapmak isteyen adaylardan en az 2 yıllık şube deneyimine sahip olması bekleniyor.

Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi Görev ve Sorumlulukları

Denizbank tarafından yapılacak personel alımında adaylardan “Kurumsal ve Ticari Bankacılık” şubelerinde görev almaları beklenmektedir. Personeller, Mali Tahlil ve Kredi teklifi hazırlama sürecine hakim olmalıdır. Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi, portföy yönetiminden ve gelişiminden sorumludur. Dolayısıyla, Kurumsal ve Ticari Bankacılık ürünlerini müşterilere memnuniyet yaratacak şekilde sunmak, yeni müşteri kazanımını sağlamak temel görev ve sorumlulukları arasında yer almaktadır.

Denizbank Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi Başvuru Şartları

Banka tarafından yayımlanan iş ilanı için başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Üniversite mezunu olmak
  • Kurumsal ya da Ticari Bankacılık birimlerinde en az 2 yıllık şube deneyimine sahip olmak
  • MS Office programlarını ileri seviyede kullanabilmek
  • İyi derecede İngilizce bilmek
  • İnsan ilişkilerinde başarılı olmak ve etkin iletişim kurabilmek
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş olması

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Banka tarafından ilan içerisinde İstanbul ilinden alım yapılacağı önemle belirtilmiştir. Başvuru yapacak olan kişilerin İstanbul’da ikamet etmesi ya da edebilecek düzeyde olması gerekmektedir. Bu nedenle başvuru yapan adaylar, özgeçmişlerini iletmeden önce bu kritere dikkat etmelidir.

Son başvuru tarihi ise belirtilmemiştir. Denizbank bu pozisyon için aktif olarak alım yapmaktadır. İlana başvuru yapmak isteyen kişiler, aşağıdaki link üzerinden özgeçmişlerini bankaya iletebilmektedir.

https://www.linkedin.com/jobs/view/2870238626/