Denizbank Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Alımı Yapacak!

Denizbank Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Alımı Yapacak!

Denizbank Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Alımı Yapacak! – Denizbank tarafından yayımlanan banka iş ilanı doğrultusunda İstanbul Avrupa Yakası için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bankanın personel alımı yapacağı iş pozisyonu “Telefonda Satış Temsilcisi” olarak belirtildi. Bu pozisyonda görev alacak kişiler, bankanın mevcutta bulunan ve potansiyel müşterilerine yönelik hizmet verecek. Personellerin asli görevi bankaya ait ürün, hizmet tanıtımı ve satışı yapmak olacak.

Banka Telefonda Satış Temsilcisi Nedir?

Telefonda Satış Temsilcisi veya Tele-Satış Uzmanı olarak banka içerisinde görev alacak olan kişiler, yüksek kalite standartları çerçevesinde güçlü müşteri ilişkileri oluşturmalıdır. Bu kişiler, bankanın “Operasyon” biriminde çalışmaktadır. Bankanın mevcutta bulunan satış hedeflerine ortak olmak, yeni müşteriler kazanmak, bankaya ait ürün ve hizmetlerin tanıtımını ve satışını yapmak başlıca sorumlulukları arasındadır.

Bankanın karlılık oranını arttırmak amacıyla çalışılır. Ayrıca bu kişiler bankaya ait satış faaliyetlerinden sorumlu tutulurlar. Dolayısıyla hem satış süreci hem de satış sonrası hizmetler ile ilgilenir, müşterilerin istek, öneri ve şikayetlerine yönelik pratik ve kalıcı çözümler yaratırlar.

Denizbank Telefonda Satış Temsilcisi Başvuru Şartları

Denizbank tarafından yayımlanan banka personel alımı ilanı için başvuru yapmak isteyen kişilerin aşağıda yer alan niteliklere sahip olması beklenmektedir:

  • En az lise mezunu olan
  • Telefonda satış ve müşteri kazanımı yapmak
  • Kendine güvenmek
  • Güçlü ikna kabiliyeti olan
  • Bankanın satış hedeflerine yönelik çalışabilen
  • Müşteri odaklı çalışma anlayışına sahip olan
  • İnsan ilişkilerinde ve iletişimde başarılı olan
  • Diksiyonu düzgün, akıcı Türkçe konuşan ve etkili ses tonuna sahip olan
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Microsoft Office programlarını “ileri seviye” kullanabilen

adaylar kabul edilecektir. Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş olması ya da en az 2 yıl süreli tecillerinin bulunması gerekmektedir.

Denizbank Telefonda Satış Temsilcisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank Telefonda Satış Temsilcisi pozisyonu için başvuru yapmak isteyen kişiler aşağıda yer alan link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Bu pozisyon için son başvuru tarihi 15 Aralık 2021 olarak belirlenmiştir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-telefonda-satis-temsilcisi-2839348