Denizbank Lise-Önlisans-Lisans Mezunu Gişe Yetkilileri Alıyor!

Denizbank tarafından yayınlanan iş ilanında Gişe Görevlisi pozisyonu için personel alımları yapılacağı belirtilmekte.

Denizbank “Gişe Yetkilisi” Personelleri Arıyor

Lise – Önlisans ve Lisans mezunu olan adaylara yönelik yayınlanan iş ilanında “Denizbank Gişe Yetkilisi” pozisyonunda personel alımları yapacağını bildiriyor. Denizbank’ın bu iş ilanı ile ilgilenen ve başvuru yapacak olan kişilerde aranan şartlar da duyuruda belirtiliyor.

Üniversitelerin Lisans ve Önlisans mezunu adayları kapsayan “Denizbank Gişe Yetkilisi” iş ilanı  aynı zamanda Lise mezunu adaylarıda değerlendirmeye almakta.

Denizbank’ta Gişe Yetkilisi Olmak için Neler Gerekli?

“Denizbank’ta Gişe Yetkilisi” olarak çalışmak isteyen adayların özellikle; bir bankada çalışabilmek için genel olarak aranan kişisel özelliklere sahip olması da isteniyor. Bu özellikler insanlarla iyi iletişim kurabiliyor olmak, sabırlı ve güler yüzlü olmak şeklinde sıralanabilir. Ayrıca Denizbank ekip çalışmasına ve dahil olacağı ekibe uyum sağlayabilecek, Microsoft Office programlarına hakim bankacı adayları aradığını ifade etmektedir.

Başvuru yapacak erkek adayların da askerliklerini bitirmiş ve bir ilişiklerinin kalmamış olması gerekiyor.

Denizbank Gişe Yetkililerine Hangi Görevleri Verecek?

İnsan Kaynakları tarafından yapılacak değerlendirmeden sonra işe alınan Denizbank Gişe Yetkilileri, Banka müşterilerinin şubelerden para yatırma, para çekme, EFT ve havale gibi işlemlerini yapmaktan sorumlu olacaklar.

Yeni personeller ayrıca çek ve senet tahsilatı yapacaklar, müşterilerin fatura ödeme taleplerini yerine getirecekler, döviz alım – satım işlemlerini gerçekleştirecekler. Yeniliklere açık, dinamik ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışanlar aradığını belirten Denizbank, yeni gişe personellerini İstanbul Avrupa ve Asya yakasında görevlendirecek.

Denizbank Başvuruları Ne Zamana Kadar Kabul Ediyor?

Bankacılık alanında kariyer planı olan, en az lise mezunu olmak üzere, ön lisans ve lisans mezunu olan kişiler 1 Haziran 2019 tarihine kadar bu duyuruya başvuru yapabiliyorlar.

Başvurular sırasında iletişim bilgilerinin tam ve doğru verilmiş olması Denizbank tarafından sağlanacak geri dönüşler için önemlidir.

Denizbank Gişe Yetkilisiiş ilanı tüm detayları ve başvuruları ilanın yayınlanmış olduğu kariyer net üzerinden aşağıdaki bağlantı aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-a-s-gise-gorevlisi-2275963