Denizbank MIR Logolu Kartları Kabul Etmeye Başladı

Denizbank MIR Logolu Kartları Kabul Etmeye Başladı
Yaz döneminin yaklaşması ile birlikte, özellikle turistler için hizmet veren esnaf ve işletmelere destek olmak isteyen bankalar, yeni ürün ve hizmetlerini tanıtmaya devam ediyor. Bugün itibari ile yeni hizmetini açıklayan bankalardan biri de Denizbank oldu…
Özellikle turistlere yönelik hizmet veren esnaf ve işletmelerin gelir artışına katkı sunan banka, 200 bini aşkın POS, 4 bin sanal POS ve 3 bin 500 ATM’de artık “MIR” logolu kartları kabul etmeye başladığını açıkladı! Böylelikle MIR logolu kart ile Türkiye’nin her noktasına işlem yapılabilecek.

Denizbank kabul eden 4. banka oldu!

MIR’ı Türkiye’de kabul eden 4’üncü banka olma unvanına sahip olan Denizbank; üye iş yerleri, temaslı ve temassız tüm kartların yanı sıra, MIR kartın mobil uygulaması olan MIR Pay üzerinden, cep telefonu ile de ödeme alınmasını sağlayacak.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’nin petrolü olarak gördüğümüz, bacasız sanayimiz turizmden gelecek döviz girdisinin oluşturacağı kaldıraç etkisini önemsiyoruz. Salgın döneminde seyahat kısıtları sebebiyle azalan turist sayısının arttığını ve paralelinde turizm gelirlerinin tekrar toparlanma eğiliminde olduğunu mutlulukla gözlemliyoruz. Turizme yıllardır verdiğimiz desteğin devamı olarak, sektörün salgından kaynaklı yaralarını sarmak ve canlandırmak üzere de sorumluluk hissediyoruz.”

“Ülkemiz ekonomisi için önemli bir gelir kaynağının oluşumuna katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

“Aynı yaklaşımla, mayıs ayı itibarıyla, MIR kartları ödeme sistemimize entegre ederek, DenizBank POS ve ATM’lerinde kabul etmeye başladık. Bu entegrasyon ile, özellikle turizm destinasyonlarında faaliyet gösteren üye iş yerlerimiz, Rus turistlerden kolaylıkla ödeme alabilecek. Bu sayede ülkemiz ekonomisi için önemli bir gelir kaynağının oluşumuna katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye turizmi ve ekonomisinin güçlü geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.”