Denizbank Mobil Satış Temsilcisi Alımı Yapacak

Ülkemizin önde gelen bankalarından biri olan Denizbank, yayınladığı yeni iş ilanı ile en az lise mezunu – Mobil Satış Temsilcisi- alımı yapacağını duyurdu. Mobil Satış Ekiplerinde görevlendirmek üzere gerçekleştirilecek olan Mobil Satış Temsilcisi personel alımı için detaylar.

Aralıklarla yeni personel alımları yaparak bünyesinde yeni bankacı adaylarına şans tanıyan Denizbank, finans departmanında, sürekli tam zamanlı ve pozisyon seviyesi eleman olarak görevlendireceği Mobil Satış Temsilcisi  ilanına başvuracak adayların, Denizbank’ın ilanda duyurduğu başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Mobil Satış Temsilcisi İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Denizbank’ın yayımladığı söz konusu ilana başvuruda bulunacak adayların, devam zorunluluğu bulunmayan üniversite öğrencisi ya da en az lise mezunu olması, 30 yaşını aşmamış olması aktif bir şekilde sahada görev alabilecek olması, diksiyonu’nun düzgün olması, iletişimi’nin kuvvetli olması ve başarı odaklı çalışabilecek olması gerekiyor.

Ayrıca Mobil Satış Temsilcisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, bankacılık ve satış alanlarında kariyer yapmayı planlıyor olması, takım çalışmasına yatkın olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da minimum 2 sene tecil ettirmiş olması gerekiyor.

Mobil Satış Temsilcisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Bankacılık kariyerine bir an evvel adım atmak isteyen ve ilgili pozisyonda işe kabul edilen adaylar bankacılık sektörünü ve ürünlerini yakından tanıma fırsatı yakalayacaktır. Hemen, hemen tüm bankalarda olduğu gibi Denizbank içinde bankacılık kariyer yolları; gişe pozisyonu, satış ve direkt satış gibi birimlerle başlayarak geliştirilebilmekte. Deneyim sahibi olan adaylar kısa veya uzun vadede bankanın farklı birimlerine terfi şansına sahip olabilmekte.

Denizbank tarafından yayımlanan “Mobil Satış Temsilcisi” alım ilanına tecrübesiz olan tüm adaylar ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum gösteren adaylar, en geç 22 Nisan 2019 tarihine kadar başvurabilmektedir.

İlgili iş ilanı ve detaylarına bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-mobil-satis-temsilcisi-istanbul-2130582