Denizbank Müfettiş Yardımcısı İlanı Yayımladı!

Denizbank Müfettiş Yardımcısı İlanı Yayımladı!

Denizbank, “Müfettiş Yardımcısı” pozisyonu için personel alımı yayımladı. Yayımlanan iş ilanına göre personeller, İstanbul’da, tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

Müfettiş Yardımcısı Görev ve Sorumlulukları

Banka içerisinde müfettiş yardımcısı olarak görev alacak olan personellerin kurum içerisindeki sahip oldukları sorumluluklar aşağıdaki gibidir:

  • İç denetim sürecini yerine getirmek
  • Bankanın Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, bilgi sistemleri ile teknolojilerinin ve yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının denetiminde yer almak
  • Tüm Kurul üyelerini bankacılık süreçlerinde bilgilendirmek

Denizbank Müfettiş Yardımcısı Başvuru Şartları

Denizbank Müfettiş Yardımcısı ilanı için başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin “Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık (4 yıllık), Psikoloji, Sosyoloji, Mühendislik fakültelerinin ilgili bölümleri, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik” bölümlerinden mezun olmak ya da lisans ayrımı olmaksızın “İşletme, Ekonomi/Finans” konularında yüksek lisans derecesine sahip olmak (Adayların 2022 Temmuz ayı itibarı ile mezuniyet belgelerini almaları gerekmektedir.)
  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine hakim olmak

*Son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarından minimum puan alan ve bunu belgeleyen adaylar, başvuru süreci içerisinde gerçekleştirilecek olan İngilizce sınavından muaf tutulacaktır. Bu kapsamda adayların minimum olarak TOEFL’dan 75, YDS’den 80 ve IELTS’ten 6.5 puan almış olması gerekmektedir. 

  • Erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da en az 1 yıl tecil ettirmiş olması
  • Daha önce Denizbank tarafından gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcılığı sınavlarından ya da bankanın diğer pozisyonlardaki işe alım süreçlerinden mülakat aşamasında elenmemiş olmak
  • Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında görev yapabilecek durumda olmak
  • Seyahat engeli bulunmamak
  • Analitik düşünme becerisine sahip olmak
  • Öğrenmeye ve gelişime açık olmak
  • İletişim becerilerinde kuvvetli olmak
  • Takım çalışmasına yatkın olmak

Başvuru Süreci Nasıl İlerleyecek?

Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara sırası ile Genel Yetenek Sınavı, İngilizce Sınavı ve Yetkinlik Envanteri uygulaması yapılacaktır. Son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarına dahil olup minimum puan alan adaylar, İngilizce Sınavı’ndan muaf tutulacaktır.

Belirtilen aşamalardan başarıyla ayrılan adaylar, Denizbank Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı içerisinde bulunan Şube Teftişleri Bölümü’nde görev alacaktır. Şube Teftişleri Bölümü’nde görev alan personeller; şube faaliyetlerinin denetlenmesini ve saptanan bulguların ilgili Şubeler ve Genel Müdürlük Birimleri ile paylaşılmasını sağlayacaktır. Ek olarak, kurum içerisinde risk oluşturabilecek konularda inceleme yapacak, operasyonel riskleri minimum hale getirerek çalışmaların yürütülmesinde önemli rol oynayacaktır.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda yer alan link üzerinden özgeçmişlerini bankaya iletebilmektedir.

https://www.linkedin.com/jobs/view/3025540556