Denizbank Personel Alımları Yapıyor!

Denizbank, en az Lise mezunu olmak üzere İŞKUR aracılığı ile telefonda satış temsilcileri arıyor. İnternet üzerinden yapılacak olan başvurular sonucunda adaylara ücretsiz bir şekilde eğitimlerde verilecek.

Ülkemizin bankacılık alanında gelişmekte olan sektör kuruluşlarından birisi olan Denizbank tarafından aralıklarla açılan çeşitli iş ilanları ve kariyer sayfaları ile internet üzerinden personel aramaya devam ediyor. Denizbank yeni açtığı ilan doğrultusunda İŞKUR ortaklığı ile birlikte en az Lise mezunu olan tecrübesiz banka personel alımı gerçekleştiriyor.

İŞKUR Aracılığıyla Eğitim Programı

Telefonda satış temsilcisi alımı gerçekleştirecek olan Denizbank bu adaylara ayrıca ücretsiz eğitim fırsatları da sunacak. Bankacılık alanında kariyer yapma hedefi doğrultusunda telefonda satış temsilcisi görevi ile yaklaşık 3 yıldır İŞKUR ile yapılan ortak çalışma programlarına şu ana kadar katılan personel sayısı ise 250 civarında olduğu açıklandı. Bu eğitim programlarının 1 ayı Deniz Akademi’de, 2 ayı da işbaşında gerçekleşecek. 3 ay sonunda ise bu program çerçevesinde başarılı gösteren kursiyerlere iş teklifi yapılacak.

En Az Lise Mezunu Personel Adayları

Denizbank tarafından telefonda satış temsilciliği konusunda iş imkanından yararlanmak için 1989 doğumlu ve en az Lise mezunu olunması yeterli. Bunun yanında güçlü ikna kabiliyetine sahip ve müşteri odaklı hedefler dahilinde çalışabilecek, ikili insan ilişkileri dahilinde takım çalışmasına yatkın, başarılı ve iletişimi yüksek, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ve en az 2 yıl tecilli adaylar, Microsoft Office programlarına hakim ve bunun yanında etkili kullanabilen, diksiyonu düzgün ve etkili bir ses tonuna sahip ve iş disiplini olan kişiler başvuruda bulunabilme şansına sahip olacaklar.

Denizbank tarafından İŞKUR aracılığı ile telefonda satış temsilcisi olmak isteyen adaylar için başvurular internet üzerinden 30 Aralık 2017 tarihine kadar aşağıdaki link üzerinden gerçekleştirilebilecek.

http://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-iskur-telefonda-satis-temsilcisi-1906498