Denizbank’a İki Genel Müdür Yardımcısı Atandı

Denizbank'a İki Genel Müdür Yardımcısı Atandı

Denizbank üst yönetiminde “Genel Müdür Yardımcılığı” pozisyonu için iki yeni atama gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen atamalar ile ilgili olarak bankadan açıklama yapıldı. Denizbank tarafından yapılan açıklamada Kurumsal ve Ticari Bankacılık Satış ve Performans Yönetimi ile Sabit Getirili Menkul Değerler ve Para Piyasaları Grup Müdürü pozisyonlarında değişim yapıldığı ifade edildi.

Kurumsal ve Ticari Bankacılık Alanında Yeni İsim Ümit Recep Uğur

Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Kurumsal ve Ticari Bankacılık Satış ve Performans Yönetimi Grup Müdürü olarak görev yapan Ümit Recep Uğur, Kurumsal ve Ticari Bankacılık Grubu faaliyetlerinden sorumlu olmak üzere Kurumsal ve Ticari Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Okan Aksu Bir Diğer Denizbank GMY Oldu!

Yapılan açıklama içerisinde yer alan bir diğer isim Okan Aksu oldu. Aksu, Sabit Getirili Menkul Değerler ve Para Piyasaları Grup Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Banka tarafından alınan karar ile birlikte Okan Aksu’nun Hazine Grubu fonksiyonlarından sorumlu olmak üzere Hazine Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı belirtildi.

GMY görevine atanan her iki GMY adına da banka tarafından müştereken B Grubu imza yetkisi verildi.