DenizBank’tan IBAN Olmadan Para Transferi Yapılacak

DenizBank'tan IBAN Olmadan Para Transferi Yapılacak
DenizBank'tan IBAN Olmadan Para Transferi Yapılacak

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre DenizBank Şube ve Merkezi Operasyonlar Grubu Genel Müdür Yardımcısı olan Mustafa Özel açıklama yaptı. Özel, “FAST sistemi (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) ile müşterilerimiz IBAN numarasını hatırlamaya gerek duymadan Kolay Adres bilgileri ile hızlı para transferlerini yapabilecekler.” dedi.

Merkez Bankası’nın 18 Aralık 2020 tarihinden itibaren başlattığı FAST Sistemi (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) ile Kolay Adres bilgileri ile haftanın 7 günü ve 24 saati para transfer işlemleri yapılacak. DenizBank’tan yapılan açıklamaya göre, bankanın dijital kanalların üzerinde Kolay Adres tanımlama işlemleri yaparak IBAN bilgisi girilmeden e-posta, vatandaşlık numarası ya da telefon numarası ile para transferi gerçekleşecek.

Hepimiz için Kolay, Hızlı ve Güvenli

Kolay ve güvenli sistem hakkında DenizBank Şube ve Merkezi Operasyonlar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özel, “Dijitalleşme fiziksel cihazları ve ortamları devre dışı bırakırken, her geçen gün yeni uygulama ve hizmetleri de hayatımıza sokuyor. Hepimiz için kolay, hızlı ve güvenli işlem yapabilmek, bunu da dilediğimiz zaman gerçekleştirmek önceliklerimiz arasında.

FAST sistemi (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) ile müşterilerimiz IBAN numarasını hatırlamaya gerek duymadan, DenizBank’ın tüm dijital kanalları, şubeleri ve ATM’leri üzerinden tanımlayabilecekleri Kolay Adres bilgileri ile hızlı para transferlerini yapabilecekler. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını odağına alan, günlük hayatlarını kolaylaştıran uygulama ve hizmetleri bankamız çatısı altında sunmaya devam edeceğiz.” dedi.