Denizbank’tan MTV Ödemelerine Kolaylık!

Denizbank ‘Motorlu Taşıtlar Vergisi’ ve ‘Trafik Para Cezası’ ödemeleri için müşterilerine bazı kolaylıklar sağlayacağını açıkladı. Bu ödemeleri DenizBonus Kredi Kartları ya da Business Kredi Kartları ile ödeyen kişilerden ekstra bir masraf ücreti alınmayacak. Ayrıca faiz alınmadan 3 eşit takside bölünerek daha kolay şekilde ödenmesi sağlanacak.

Denizbank tarafından sunulan kolaylıklar çerçevesinde MTV ödemeleri için 3 taksit, DenizKartım uygulamasına özel 6 taksit avantajı sunuluyor. Ancak 1 Ocak – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin belirlenen kredi kartları üzerinden yapılması gerekiyor. Müşteriler için faizsiz ve 3 taksit imkanıyla yapılacak ödeme planı çerçevesinde son derece kolay imkanlar olduğu ifade ediliyor. Denizbank kart sahibi olan müşterilerin, her türlü kampanyayı sorunsuz şekilde kontrol edebildikleri ve bu noktada cep telefonları üzerinden ücretsiz şekilde işlem yapabiliyorlar. ‘DenizKartım’ uygulaması üzerinden yapılan işlemlerde de yine faizsiz ve ücretsiz olacak şekilde 6 taksit yapılabiliyor.

Denizbank müşterileri, 3 taksit imkanından yararlanabilmek için MobilDeniz Bankacılık uygulaması, internet bankacılık, ATM şubeleri ve banka şubeleri üzerinden yapılabiliyor. Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘Müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarından yola çıkarak harekete geçiyoruz. Tüm kanallar üzerinden yeni hizmet modelleri üretmek için çabalıyoruz. Bu noktada MTV ve trafik cezası ödemelerini 31 Ocak 2020 tarihine kadar DenizBonus Bireysek Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile yapan müşterilerin 3 taksitle faizsiz şekilde ödemelerine imkan tanıyoruz’ dedi.