Dünya Çiftçiler Günü’ne Özel Finansbank’tan Fırsat!

QNB Finansbank tarafından Dünya Çiftçiler Günü’ne özel bir fırsat sunuldu. Mayıs ayı boyunca bankanın ürünü olan CardFinans TarımKart sahibi müşteriler içerisinde, henüz kartını kullanmayan çiftçiler için yapacakları ilk alışverişlerinde “faizsiz alışveriş” söz konusu olacak. Bu döneme 1 ay da ilave yapan banka, müşterilerine ödemelerini 7 ay erteleme imkanı sunacak.

Dünyada ve Türkiye’de koronavirüs salgınının yaşanması, ülkemizde Ramazan Ayı’nın sağlık, bereket ve huzur içerisinde geçmesi, bu zorlu dönemde birlik ve beraberliğin sağlanması için QNB Finansbank çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Dünya Çiftçiler Günü’ne özel kampanya hazırlayan ve üretici sınıfındaki vatandaşlarını unutmayan banka, salgın sürecinde yaşanan aksaklıklara karşı çiftçileri koruma altına alıyor.

1 Ay Erteleme İmkanı Daha Verilecek

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, günümüz koşulları içerisinde gıdanın ulaşımdan daha önemli bir hale gelmesi, çiftçilerin temas riskini arttırmaktadır. Bu riski en aza indirmek ve minimum maliyet ile çiftçilerin finansmana ulaşmasını sağlamak isteyen banka, çiftçi müşterilerine özel bir kampanya başlattı.

Bu kampanya ile birlikte, Mayıs ayı boyunca CardFinans TarımKart sahibi olan ve bu kartı henüz kullanmayan çiftçiler, ilk alışverişlerinde, faizsiz alışveriş dönemine 1 ay ek olarak 7 aylık erteleme yapabilecek. Söz konusu olan bu kampanya 1 ile 30 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerli olacak. 1 ay ek faizsiz dönem kazanan müşteriler, vade ötelemelerini ise Haziran ayının ilk haftasında gerçekleştirecek.