Emlak Katılım Trabzon’daki ilk şubesini açtı

Emlak Katılım Trabzon’daki ilk şubesini açtı

Emlak Katılım, Trabzon’da ilk şubesini Değirmendere’de açtı. Böylelikle bana Türkiye genelinde toplam 79 şubesi ile hizmet hayatına devam ediyor.

Bankadan tarafından yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım, ticareti, ihracatı destekleyen, yerel üretimi artıran, istihdama ve büyümeye olumlu katkı sağlayacak adımlar atarak hizmet hayatına devam ediyor.

Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını yenilikçi ürün ve hizmetlerle karşılamayı hedefleyen banka, yeni şubelerini de hizmete sunuyor. Emlak Katılım Trabzon’daki yeni hizmet noktası olan Değirmendere Şubesini müşterileri ile buluşturdu.

KAD-SİS (Kuyumcu Altın Değerleme) sistemini de yakın zamanda hayata geçiren banka, yurt içi altın tasarrufuna yönelik önemli bir adım daha attı. Bu sistem ile birlikte Emlak Katılım müşterileri ellerinde bulundurdukları gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet, bilezik, yüzük, kolye gibi 14,18 ve 22 ayarda olan çeşitli saflık derecesindeki ziynet altınlarını sisteme dâhil kuyumcular aracılığı ile her gün banka hesaplarına 24 ayar karşılığı gram cinsinden hiçbir masraf ödemeden kolayca ve güvenli bir şekilde aktarabiliyor.