Enpara’dan Yeni Sosyal Sorumluluk Projesi

Geçtiğimiz yıl müşterilerinin adına TEMA Vakfı aracılığı ile hatıra ormanı oluşturan ve AÇEV aracılığıyla da okul öncesi çocukların eğitimine katkıda bulunan Enpara, bu yıl da Yedikule Hayvan Barınağı ile iş birliği içerisine girdi.

Günümüzde 2,2 milyon müşterisi bulunan ve Türkiye’nin “ilk dijital bankası” olan Enpara, müşterileri adına gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. QNB Finansbank’ın altyapısında bulunan banka için yapılan açıklamaya göre, Enpara.com kendisini tavsiye eden ve büyümesine destek olan müşterilerine teşekkür etmek amacıyla sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor.

Enpara ve Yedikule Hayvan Barınağı İş Birliği

Gerçekleştirilen iş birliğinin yıl sonuna kadar devam edeceğine değinilen açıklamada, banka müşterilerinin yapacağı her bir tavsiye sayesinde Yedikule Hayvan Barınağı’nda yaşayan iki hayvan için mama bağışı yapabileceği ifade edildi.

Enpara.com müşterileri ve hayvanseverler tarafından beğeniyle karşılanan projenin detaylarına ulaşmak isteyen kişilerin “https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/tavsiye-kampanyasi” adresini ziyaret edebileceği belirtildi.