EYT ile Emekli Olacaklar Dikkat! Bankalarda 2023 Promosyon Yarışı Başladı!

EYT ile Emekli Olacaklar Dikkat! Bankalarda 2023 Promosyon Yarışı Başladı!

Bu yıl geçen yıla göre 2,5 milyon daha fazla emekli olacak (EYT). Ocak zammının da eklenmesiyle bankalar çiçeği burnunda emeklileri kendilerine çekmek için birbirleriyle yarışıyor.

R. Tayyip Erdoğan’ın (Cumhurbaşkanı)  açıklamasıyla büyük sürpriz yaşayan emekli adayları, maaşlarını alacakları EYT banka promosyonları ile daha da heyecanlandı.

Bankalarda 2023 Promosyon Yarışı Başladı

EYT uygulaması ile 2,5 milyon kişi yaş şartı aranmaksızın emekli olacaktır.

Bankaların promosyon iştahının yeniden canlanması kısmen, emeklilerin son aylarda müzakere edilen zamları alacağı Ocak ayının gelmesine bağlanabilir.

EYT düzenlemesinin açıklanmasıyla birlikte bankalar emeklilere özel promosyonlar sunmaya başladı. Önümüzdeki 6 ay içinde 2,5 milyon kişinin emekli olacağı tespit edildiğinden, bankalar bir kez daha yeni müşteriler için yarışmaya başladı. Mevcut promosyonlar açılan hesap başına 3 bin TL ile 7500 TL arasında değişiyor.

EYT liler için İlk Duyuru Garanti BBVA’dan

2023 ile birlikte emekli maaşı promosyonu kampanyasını duyuran ilk Banka Garanti Bankası oldu.

Garanti Bankası Emekli Promosyonu bankanın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında emekli maaşını 3 yıl Garanti Bankasından alma sözü veren emeklilere 3600 TL ile 6000 TL arasında emekli promosyonu verecek. Banka ayrıca 6.000 TL’ye ek olarak 1.500 TL bonus verileceğini duyurdu. Böylece verilecek promosyon tutarı 7.500 TL’yi bulacak.


Emekli Promosyonları hakkında tüm merak ettiklerinizi inceleyebilirsiniz.

Emekli Promosyonları