Fibabanka Bayrama Özel Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

fibabanka-bayrama-ozel-dusuk-faizli-ihtiyac-kredisi

Fibabanka tarafından Kurban Bayramı’na özel düşük faizli ihtiyaç kredisi ürünü hizmete sunuldu.

Bankaların Bayram Kredisi Kampanyaları Devam Ediyor

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla bankaların bayrama özel ihtiyaç kredisi kampanyaları da hız kazandı. Bankalar tarafından yaz dönemi boyunca kullandırılan uygun şartlarda kredilere bayram kredileri de eklendi. Fibabanka da Kurban Bayramı’na özel olarak tasarladığı ihtiyaç kredisi ile bu bankalar arasına katıldı. Fibabanka’nın bu kredi kampanyasından aylık yüzde 1.55’ten başlayan faiz oranları ile yararlanmak mümkün. İhtiyaç kredisi başvurusu yaparak nakit ihtiyacını Fibabanka bayram kredisi ile gideren kişiler ayrıca istekleri doğrultusunda kredilerinin ilk taksitini 3 ay sonra ödemeye başlayabiliyorlar.

Fibabanka 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Fibabanka 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası Kurban Bayramı’na özel olarak sunuluyor. Fibabanka’nın yaptığı bilgilendirmelerde kredi başvurusunun online olarak yapılabileceği ve Banka tarafından çok kısa sürede gerçekleştirilecek olan değerlendirme sonucunda kredi kullanılabildiği belirtiliyor. Fibabanka online kredi başvurusu yapan kişilerin yapılan inceleme sonucunda kredi kullanmaya uygun olduğunun tespit edilmesi halinde istedikleri tutar anında hesaplarına yatıyor.

Fibabanka Online İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Bayram için ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler başvurularını Fibabanka’nın internet sitesi üzerinden gerçekleştirebiliyorlar. Bu başvuru sırasında TC Kimlik numarasını, cep telefonu numarasını ve doğum tarihini bildiren kişilerin kredi başvuru sonuçları anında cep telefonlarına kısa mesaj olarak yollanıyor. Aynı internet sitesinde ayrıca kredi tutarının ve vadenin yazılması suretiyle aylık taksit tutarının ve aylık kredi faiz oranının öğrenilme imkanı bulunuyor. Fibabanka kredi faiz oranları aylık yüzde 1.55’ten başlıyor.